Ανοικτό το ενδεχόμενο αυστηροποίησης των μέτρων το Πάσχα

Ανοικτό το ενδεχόμενο αυστηροποίησης των μέτρων το Πάσχα

Έκκληση σε όλους τους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τα περιοριστικά μέτρα και κατά τις ημέρες του Πάσχα, απηύθυνε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αυστηροποίσης για τους παραβάτες.

Κάλεσε δε και όσους σκέπτονται να παραβιάσουν τις απαγορεύσεις να μην το κάνουν και επανέλαβε: «Εφέτος δεν θα συγκεντρωθούμε σε σπίτια συγγενών και φίλων, δεν θα πάμε στα χωριά μας δεν θα ψήσουμε στις αυλές μας. Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλει και η Εκκλησία της Ελλάδος. Οι εκκλησίες θα είναι κλειστές και οι λειτουργίες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών…Θα ήταν άδικο να χάσουμε τον πόλεμο από την χαλάρωση λίγων ωρών…Η συντριπτική πλειοψηφία συμμορφώνεται, κάποιοι όμως μπορεί να επιχειρήσουν να τα παραβιάσουν. Είμαστε έτοιμοι ακόμη και για αυστηροποίηση των μέτρων για τους παραβάτες». Όπως είπε, το Άγιο Φως θα έλθει στην Ελλάδα όπως κάθε χρόνο.

Ακολούθως ανέφερε ότι τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν μέχρι τις 27 Απριλίου και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται το στρατηγικό σχέδιο επιστροφής στην κανονικότητα που θα είναι αργόσυρτη. Η άρση των περιορισμών θα γίνει σταδιακά και με βήματα, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter