Ανοικτό το ενδεχόμενο lockdown στην Αττική αφήνει ο Πέτσας

Ανοικτό το ενδεχόμενο lockdown στην Αττική αφήνει ο Πέτσας

Στο ενδεχόμενο ενός τοπικού lockdown στην Αττική αναφέρθηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο ίδιος είπε πως η κυβέρνηση δεν έχει ποτέ διστάσει να εφαρμόσει τοπικά lockdowns και δεν αποτελεί εξαίρεση η Αττική.

«Σημασία έχει η επίπτωση κάθε μέτρου, να είναι εφαρμόσιμο και προτιμότερο από άλλα μέτρα. Αυτό θα το αποφασίσουν οι ειδικοί», σημείωσε ενώ ανακοίνωσε ότι σύντομα μέσω εφαρμογής στο κινητό θα μπορούν οι πολίτες να γνωρίζουν τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην περιοχή που βρίσκονται καταχωρώντας το σχετικό ταχυδρομικό κώδικα.

Σε ό,τι αφορά δήλωση της επικεφαλής της Πνευμολογικής του Νοσοκομείου «Σωτηρία» Μίνας Γκάγκα ότι «θα φτάσουμε σύντομα σε σημείο που θα δεν προλαβαίνουν τα νοσοκομεία να περιθάλψουν ασθενείς με κορονοϊό», ο κ. Πέτσας είπε ότι πρόκειται για κορυφαία επιστήμονα και υποστήριξε πως αυτό που κάνει η κυβέρνηση είναι να αυξάνει τις υποδομές του συστήματος υγείας για να ανταπεξέλθει σε μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων.

Έχοντας καθυστερήσει μήνες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και πάλι σε νέες ΜΕΘ:

«Προωθούμε ένα πλέγμα νέων ΜΕΘ, 40 επιπλέον αυτή την εβδομάδα, εκ των οποίων οι 14 έχουν ήδη δοθεί», είπε προσθέτοντας ότι έρχονται και άλλες 236 από δωρεές.

Ο κ Πέτσας αναφέρθηκε και πάλι σε συνολικό αριθμό ΜΕΘ, αριθμός ωστόσο που αλλάζει από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους ανά ώρα και ημέρα.

«Δίνουμε μάχη με το χρόνο. Προσπαθούμε τις 565 ΜΕΘ που παραλάβαμε να τις φτάσουμε στις 1.200 στους επόμενες ένα με δύο μήνες», είπε ο κ. Πέτσας σήμερα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter