Άνοιξαν οι εγγραφές για τον… ανάποδο TYROS RUN 2022

Άνοιξαν οι εγγραφές για τον… ανάποδο TYROS RUN 2022

Ο αγώνας Tyros Run επιστρέφει το 2022 ανανεωμένος. Η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δώσει μια νέα διάσταση στον αγώνα, καθώς η φορά του αγώνα των 8 και 16 χλμ. θα είναι… ανάποδη.

Η αλλαγή της φοράς, δίνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον αγώνα, καθώς πλέον οι δρομείς θα ξεκινούν με ανηφόρα για περίπου 1000μ. και θα τερματίζουν με την επίπεδη διαδρομή των τελευταίων 2500μ., παράλληλα με την θάλασσα και το χειροκρότημα από τον κόσμο μέχρι τον τερματισμό.

Οι εγγραφές για τους κεντρικούς αγώνες των 8 και 16χλμ. ξεκίνησαν ηλεκτρονικά την Τετάρτη Μαρτίου και κλείνουν αυστηρά Μαΐου (λόγω covid δεν θα υπάρξουν τελευταίας στιγμής), με φόρμα εγγραφής που θα βρείτε στο site του αγώνα.

Επίσης  έχει ανοίξει και η φόρμα για τον αγώνα FUN RUN των 3χλμ. με δωρεάν συμμετοχή, χωρίς χρονομέτρηση και νικητές) το Σάββατο.

Οι αγώνες και όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με τα υγειονομικά πρωτόκολλα COVID-19. τα οποία μέχρι σήμερα απαιτούν για την συμμετοχή τα παρακάτω:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ την ημέρα του αγώνα.
  • Πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ την ημέρα του αγώνα.
  • Τεστ PCR 72 τελευταίων ωρών.
  • Rapid τεστ τελευταίων 48 ωρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί του Σαββάτου 14/05 θα γίνει πεζοπορία προκειμένου οι επισκέπτες να γνωρίσουν τον Τύρο, ενώ το απόγευμα μετά το FUN RUN, θα ακολουθήσει εκδήλωση αφιερωμένη στην Τσακώνικη γλώσσα και κουλτούρα, από την Τσακωνοπαρέα, με μουσική, χορό και απόδοση κειμένων στα Τσακώνικα από τα παιδιά του συλλόγου.

Πρόγραμμα

Σάββατο 14/5/2022

Πρωί: Πεζοπορία 3 ωρών (5χλμ) γνωριμίας του Τυρού. (δωρεάν συμμετοχή)

Απόγευμα: 3χλμ στο παραλιακό μέτωπο FUN RUN (δωρεάν συμμετοχή)

Βράδυ: Πολιτιστικά δρώμενα στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη στο λιμάνι με τον σύλλογο “η Τσακωνοπαρέα”, με θέμα την τσακώνικη γλώσσα και πολιτισμό. (δωρεάν συμμετοχή)

Κυριακή 15/5/2022

Κεντρικός Αγώνας 8 + 16χλμ

Παιδικοί 500 -800- 1000μ (δωρεάν συμμετοχή)

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site: www.tyrosrun.gr

Πηγή: Runnfun.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter