Άνοιξε για αιτήσεις η πλατφόρμα των υποτροφιών COSMOTE

Άνοιξε για αιτήσεις η πλατφόρμα των υποτροφιών COSMOTE

Ανοικτή θα είναι μέχρι τις 8/10 η πλατφόρμα για δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα υποτροφιών COSMOTE που φέτος συμπληρώνει  20 χρόνια, και υποστηρίζει πρωτοετείς φοιτητές με οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Tο πρόγραμμα υποτροφιών COSMOTE για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 περιλαμβάνει 30 υποτροφίες για πρωτοετείς φοιτητές: 29 για συγκεκριμένες σχολές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και την υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» για πρωτοετείς φοιτητές στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του ομίλου ΟΤΕ.

To ποσό υποτροφίας για σχολές τετραετούς φοίτησης, ανέρχεται σε 15.000 ευρώ, ενώ για σχολές πενταετούς φοίτησης αυξάνεται σε 18.750 ευρώ. Για την υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης», το ποσό είναι 25.000 ευρώ. Επιπλέον, για τις καθημερινές ανάγκες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους υποτρόφους laptop και πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet και COSMOTE TV.

Ειδικά για φέτος, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα, προστίθεται νέο κριτήριο αξιολόγησης των υποψηφίων που συνυπολογίζει τις πυρόπληκτες οικογένειες.

Τέλος, για την επέτειο των 20 χρόνων του προγράμματος υποτροφιών COSMOTE, 20 υπότροφοι θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία και να γνωρίσουν από κοντά το σύγχρονο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον του ομίλου ΟΤΕ. Η πρακτική άσκηση απευθύνεται στους υποτρόφους COSMOTE, που εξακολουθούν να λαμβάνουν την ετήσια οικονομική ενίσχυση και βρίσκονται ήδη στο δεύτερο έτος των σπουδών τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter