«Άνοιξε-κλείσε» στο ρεύμα και στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς με την υπογραφή του επιτελικού κράτους

«Άνοιξε-κλείσε» στο ρεύμα και στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς με την υπογραφή του επιτελικού κράτους

Τις αδυναμίες του κρατικού μηχανισμού κατέδειξε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο η κακοκαιρία «Μήδεια» καθώς πάρα πολλές περιοχές βυθίστηκαν στο σκοτάδι για πολλές ώρες ενώ σημειώθηκαν και διακοπές υδροδότησης. Παρά τις διαβεβαιώσεις περί «πλήρους ετοιμότητας», το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη έβαλε τον πήχη ψηλά και… πέρασε από κάτω.

Από τα ατελείωτα blackout τα τελευταία 24ωρα, δεν θα μπορούσαν να μείνουν εντελώς ανεπηρέαστες, και δομές Υγείας όπως το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι» όπου τα «άνοιξε-κλείσε» του ΔΕΔΔΗΕ, έθεσαν σε επιφυλακή το προσωπικό του νοσοκομείου και προκάλεσαν ανησυχία στους ασθενείς που επικοινώνησαν με το documentonews.gr.

Σε επικοινωνία του documentonews.gr με το νοσοκομείο, τη λύση στην αδυναμία του ΔΕΔΔΗΕ έδωσαν οι γεννήτριες του νοσοκομείου που λειτούργησαν διατηρώντας την ηλεκτροδότηση στα νευραλγικά σημεία όπως οι ΜΕΘ, τα χειρουργεία αλλά και τα… φώτα στους διαδρόμους.

Ωστόσο αυτό το «άνοιξε-κλείσε» που έχει την υπογραφή του επιτελικού κράτους, προκάλεσε πρόβλημα γιατί κάθε φορά που το ρεύμα «έπεφτε», χρειάζονταν λίγα δευτερόλεπτα έως ότου τεθούν σε λειτουργία οι γεννήτριες και επανέλθει η ηλεκτροδότηση, κάτι που σαφώς είναι ψυχοφθόρο για τους ασθενείς ενός ογκολογικού νοσοκομείου και θα έπρεπε να υπάρξει ειδική μέριμνα από τον ΔΕΔΔΗΕ. Υπενθυμίζεται πως βρίσκονται στην τελική ευθεία τα «παζάρια» για την πώληση του 49% του …

Η πλευρά του νοσοκομείου υποστηρίζει στο documentonews.gr πως δεν επηρεάστηκαν ούτε τα χειρουργεία αλλά ούτε και οι ΜΕΘ που λειτούργησαν κανονικά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter