Ανοιχτή επιστολή δεξιού ψηφοφόρου στον Κυριάκο για ντιμπέιτ με τον Τσίπρα: «Ο τολμών νικά»

Ανοιχτή επιστολή δεξιού ψηφοφόρου στον Κυριάκο για ντιμπέιτ με τον Τσίπρα: «Ο τολμών νικά»

Αγανακτισμένος ψηφοφόρος εδώ και χρόνια της ΝΔ στέλνει ανοιχτή επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη «προκαλώντας» τον να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην ιδία επιστολή ο δεξιός ψηφοφόρος ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ να τον ενημερώσει «εάν αληθεύει η πληροφορία η οποία κυκλοφορεί ότι το υπέρογκο πράγματι χρέος των εκατοντάδων εκατομμύριων της ΝΔ προς τις Τράπεζες έχετε αποφασίσει να το εξοφλήσετε άμεσα σε συνεννόηση και σε συνεργασία με τις τράπεζες και να το εντάξετε άμεσα σε λογαριασμό για τους μακροχρόνια ανέργους».

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή:

«Προς τον

Κύριο Πρόεδρο του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, Ενταύθα

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε 

Είμαι από δεκαετιών ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας και πιστεύων και διαπνεόμενος από δεξιό φρόνημα.

Από αυτό εγαλουχήθην υπό της οικογένειάς μου και από πλευράς της μητέρας μου, ο παππούς ήταν Πρόεδρος Κοινότητας στην Εύβοια όταν τους κατέκαψε και κατέστρεψε την περιουσία ο Άρης Βελουχιώτης με πολλά υπάρχοντα ντοκούμεντα και από πλευράς του πατέρα μου, ο οποίος στις δυνάμεις καταδρομών των ΛΟΚ και έχοντας στην επωμίδα ο “τολμών νικά” ήταν από τους ήρωες που βρέθηκαν στον πόλεμο της Κορέας πολεμώντας και βοηθώντας το συμμαχικό στρατό για τα ιδανικά που πιστεύουμε και αφήνοντας κατάπληκτο τον κόσμο την εποχή εκείνη ξεπερνώντας πρώτοι τον 38ο παράλληλο για την κατάληψη της Σεούλ με την ανδρεία και πρωτοστατώντας στις μάχες κατά των κομμουνιστών.

Για να αντιληφθείτε ποιος είναι ο αιτών ο αρχηγός του ελληνικού εκστρατευτικού σώματος στην Κορέα, Δασκαλόπουλος Ιωάννης, εκτιμώντας και τιμώντας την ανδρεία του πατρός μου έγινε μετέπειτα νονός μου. Δεν θα σας αναφέρω για την οικονομία του χρόνου σας παρά εάν μου ζητηθεί ποιους και πότε, ακόμα και στενά συγγενικά σας πρόσωπα έχω έρθει σε επαφή και συνομιλήσει από πλευράς Ν.Δ.

Σε αντίθεση λοιπόν με το έμβλημα “ο τολμών νικά” και παρά τα όσα δικαιολογούνται εκ μέρους μελών της παράταξης γης μας, διαπιστώνοντας ατολμία εκ μέρους σας να εμφανειστείτε και αντιπαρατεθείτε με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώ με την παρούσα να με πληροφορήσετε τάχιστα και έχετε υποχρέωση προς τούτο καθώς είστε και εσείς αιτούμενος την ψήφο μου και ψήφο μας, πότε θα αντιπαρατεθείτε στην πρόσκληση και κελεύσματα του αρχηγού του αντιπάλου κόμματος. Εάν πιστεύετε και διαπνέεστε από το λαμπρό “ο τολμών νικά”.

Εάν διαπνέεστε από το πονηρό κρύπτομαι μήπως υπεκφεύγοντας δεν με βρει ο αντίπαλος σε ευρεία αντιπαράθεση, τότε λυπάμαι αλλά πρέπει να βρείτε το θάρρος να παραιτηθείτε άμεσα και αυτό βέβαια δεν είναι νίκη αλλά εν πάση περιπτώσει δεικνύει σθένος.

Με την παρούσα ζητώ επίσης να με ενημερώστε εάν αληθεύει η πληροφορία η οποία κυκλοφορεί ότι το υπέρογκο πράγματι χρέος των εκατοντάδων εκατομμύριων της ΝΔ προς τις Τράπεζες έχετε αποφασίσει να το εξοφλήσετε άμεσα σε συνεννόηση και σε συνεργασία με τις τράπεζες και να το εντάξετε άμεσα σε λογαριασμό για τους μακροχρόνια ανέργους.

Η καταγωγή της συμβίας μου είναι από την Ανώπολη Σφακίων, κόρη του Στρατηγού …. αδελφού … ήρωα Μακεδονομάχου……

Πρόσθετος δεσμευτικός λόγος για το ειλικρινές της αίτησής μου, αλλά και την αξιοπρεπή, ανδρεία και άμεση απάντηση και ανδρίσαση από μέρους σας.

Με εκτίμηση,

Μπέλλος Δημήτρης»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter