Ανοιχτή επιστολή στην ΠτΔ από την ομάδα υποστήριξης της Ελένης Τουλουπάκη

Ανοικτή επιστολή προς την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέστειλε η ομάδα υποστήριξης της Ελένης Τουλουπάκη κάνοντας λόγο για εξοβελισμό της Εισαγγελέως Διαφθοράς, πράγμα που «στέλνει στην κοινωνία μας ένα ηχηρό μήνυμα ατιμωρησίας των σφετεριστών του δημόσιου χρήματος».

Ολόκληρη η επιστολή:

«ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ε. ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ

SUPPORTING TEAM FOR JUSTICE

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο εξοβελισμός της Εισαγγελέως Διαφθοράς, με την ενοποίηση των Εισαγγελιών Διαφθοράς και Οικονομικού Εγκλήματος, στέλνει στην κοινωνία μας ένα ηχηρό μήνυμα ατιμωρησίας των σφετεριστών του δημόσιου χρήματος. Δεν γνωρίζουμε αν το σκάνδαλο Novartis υπήρξε το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην χώρα μας, είμαστε όμως πεπεισμένοι ότι η συγκάλυψή του θα αποτελέσει το σκάνδαλο των σκανδάλων. Η κυρία Τουλουπάκη, παρά τις απειλές, την προσπάθεια δολοφονίας του χαρακτήρα της, τις ποινικές διώξεις και την παραβίαση του ασύλου της, έπραξε με υπευθυνότητα αυτό που έπρεπε να πράξει, ως έντιμη εισαγγελέας.

Η δική σας ευθύνη αρχίζει και τελειώνει στην τελευταία πράξη του δράματος. Αν ως πρόεδρος της Δημοκρατίας, εκπροσωπώντας τη λαϊκή βούληση και το περί δικαίου αίσθημα του Ελληνικού λαού, επικυρώσετε τη νομοθετική ρύθμιση συγχώνευσης των δύο Εισαγγελιών, να είστε βεβαία ότι θα προσυπογράψετε την πιο μελανή σελίδα στην ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Με τιμή

Για τη Συντονιστική Επιτροπή της Ομάδας Υποστήριξης Ε. Τουλουπάκη

Μαρία Λιόπα - Γρηγόρης Εδιρνέλης - Έρση Φωτοπούλου

Παναγιώτης Παπαδόπουλος - Στάθης Λαντζώνης - Γιώργος Ατσαλάκης

Αντωνία Μεταξά - Χρήστος Γαλάνης - Ελισάβετ Κέρτις – Γιώργος Δαλακάκης»                              

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.