Ανοιχτή επιστολή Χίου σε Μητσοτάκη για την απόπειρα δολοφονίας του: «όπου υπάρχει έγκλημα, υπάρχει και τιμωρία»

Ανοιχτή επιστολή Χίου σε Μητσοτάκη για την απόπειρα δολοφονίας του: «όπου υπάρχει έγκλημα, υπάρχει και τιμωρία»

Ανοιχτή επιστολή στέλνει ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην οποία αναφέρεται σε εθνικά θέματα αλλά και στο καθεστώς που όπως υποστηρίζει έχει εγκαθιδρυθεί.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει στην αρχή της επιστολής του ότι έκανε σκληρή κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που βοήθησε τη Νέα Δημοκρατία να κερδίσει τις εκλογές και ως εκ τούτου έχει λόγο και γνώμη στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης «τις τύχες αυτής της δύσμοιρης χώρας αλλά και άποψη για τον τρόπο και το ύψος με το οποίο πολιτεύεστε και εσείς και τα συγγενικά σας πρόσωπα».

Ο Στέφανος Χίος κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι έχει εξελιχθεί σε Ναπολέοντα Βοναπάρτη ενώ ο κόσμος που τον ψήφισε προσδοκούσε να είναι Καποδίστριας και τον προτρέπει να αλλάξει ρότα γιατί ο λαός δεν είναι μαζί τους και θα τον ανατρέψει.

Στην επιστολή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Χίος κατηγορεί το περιβάλλον του πρωθυπουργού για την απόπειρα δολοφονίας εναντίων του, ενώ στέλνει μήνυμα σε όσους έχουν στήσει παρακράτος αναφέροντας ότι τους ξέρει με το ονοματεπώνυμό τους, ότι είναι «οι διπλανοί, οι κολλητοί, οι συμβουλάτορες» και ότι πρέπει να γνωρίζουν ότι «όπου υπάρχει έγκλημα, υπάρχει και τιμωρία».

Και κλείνει την επιστολή του προς τον πρωθυπουργό με μια υπενθύμιση: «Ουδείς κυβέρνησε αιώνια, και απ’ όσο θυμάμαι, ακόμα και ο πατέρας σας πάνω από 3 χρόνια δεν κατόρθωσε να κυβερνήσει. Και η κληρονομική διαδοχή κάποτε γίνεται κατάρα…»

Διαβάστε επίσης

Ο Χίος αποκαλύπτει τον πρώτο ύποπτο για την απόπειρα δολοφονίας του

Τι συμβαίνει με τον Στέφανο Χίο;

Η απόπειρα κατά του Χίου, η δημοκρατία, η Φαμίλια και οι σύγχρονοι Γκοτζαμάνηδες

Μυστικά & Documento

24/10/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter