Ανοιχτή Πόλη: Ανακοινώνεται αύριο ο Νάσος Ηλιόπουλος

Ανοιχτή Πόλη: Ανακοινώνεται αύριο ο Νάσος Ηλιόπουλος

Συνεδριάζει αύριο το απόγευμα το συντονιστικό της «Ανοιχτής πόλης», της παράταξης του κυβερνώντος κόμματος στο Δήμο Αθηναίων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νάσου Ηλιόπουλου.

Με την εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νάσου Ηλιόπουλου για το δήμο Αθηναίων, κλείνει επί της ουσίας ο κύκλος των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στις τρεις μεγάλες πόλεις, με την Κατερίνα Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη και τον Νίκο Μπελαβίλα στον Πειραιά.

Με τους δύο πρώτους να είναι εκπρόσωποι της περίφημης γενιάς των 30αρηδων στο κυβερνών κόμμα η οποία ήρθε στην επιφάνεια το 2015, και οι τρεις υποψηφιότητες έχουν σαφέστατο αριστερό πρόσημο κάτι που θα μπορούσε να χρεωθεί και στον νέο γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη.

Ωστόσο είναι ένα κρίσιμο στοίχημα για το κυβερνών κόμμα, το οποίο στην υπόλοιπη επικράτεια θα «ψάξει» τη στήριξη προσώπων προερχόμενα από το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ. Ένα στοίχημα που στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει κερδίσει τόσο το 2005 με τον σημερινό πρωθυπουργό όσο και το 2014 με την υποψηφιότητα του διευθυντή σήμερα του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας Γαβριήλ Σακελαρίδη.

Έτσι όπως όλα δείχνουν ο 35χρονος υφυπουργός Εργασίας και πρώην επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας θα διεκδικήσει τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές απέναντι στους Κώστα Μπακογιάννη και Παύλο Γερουλάνο από τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter