Ανοιχτή Πόλη: Κάλεσμα για προοδευτική και ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ανοιχτή Πόλη: Κάλεσμα για προοδευτική και ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ανοιχτή επιστολή – κάλεσμα έστειλε ο Κώστας Ζαχαριάδης στους υπεύθυνους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση των προοδευτικών πολιτικών κομμάτων και των ανεξάρτητων προοδευτικών αυτοδιοικητικών κινήσεων.

Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος από την Πολιτική Γραμματεία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Ανοιχτή Πόλη, παίρνει την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει και να ζητήσει συνάντηση «ώστε να διερευνήσουμε τη δυνατότητα για προγραμματική σύγκλιση και κοινές υποψηφιότητες στην ΚΕΔΕ και τις ΠΕΔ».

Αναλυτικά η επιστολή

«Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,

Οι πρόσφατες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έδειξαν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τους δυο δρόμους, τις δύο προτάσεις για τον θεσμό και την εκπροσώπησή του.

Ο πρώτος δρόμος ήταν η πρόταση της συντήρησης του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του, τον οποίο η Τ.Α. ακολουθεί την κυβέρνηση, ελέγχεται από αυτή και είναι το μακρύ της χέρι στη διαμόρφωση των τοπικών πολιτικών.

Ο άλλος δρόμος είναι η πρόταση των προοδευτικών δυνάμεων που θέλει την Τ.Α. ανεξάρτητη, χειραφετημένη, δημιουργική, σύγχρονη, κοντά στον πολίτη και τις ανάγκες του. Αυτή η πρόταση έγινε αποδεκτή από τους προοδευτικούς πολίτες και δημιούργησε νικηφόρες νησίδες στην αριθμητική παντοδυναμία της κυβέρνησης, όταν οι τοπικές πολιτικές δυνάμεις συνεργάστηκαν σε προγράμματα και πρόσωπα.

Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό, παίρνω την πρωτοβουλία να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ζητήσω να συναντηθούμε άμεσα, ώστε να διερευνήσουμε τη δυνατότητα για προγραμματική σύγκλιση και κοινές υποψηφιότητες στην ΚΕΔΕ και τις ΠΕΔ.

Πιστεύω ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα και σημαντικότερα από εκείνα που μας χωρίζουν.

Σας αναμένω».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter