Ανοιχτή Συζήτηση για τους νέους Ποινικούς Κώδικες

Ανοιχτή Συζήτηση για τους νέους Ποινικούς Κώδικες

Ανοιχτή Συζήτηση για τους νέους Ποινικούς Κώδικες για τη φυλακή, την απονομή δικαιοσύνης και τα δικαιώματα, πραγματοποιεί το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 8:00 μ.μ στο Κοινωνικό Κέντρο Τσαμαδού 15, στα Εξάρχεια.

Τη συζήτηση θα ανοίξουν οι δικηγόροι Γιάννα Κούρτοβικ και Άννυ Παπαρρούσου, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης από τον Ρουβίκωνα και ο Άρης Παπαζαχαριουδάκης από την Πρωτοβουλία για την Ταξική και Πολιτική Ανασυγκρότηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ανοιχτή Συζήτηση -Ποινικοί Κώδικες και ποινικοποίηση της πολιτικής δράσης

Τι σημαίνουν οι νέοι Ποινικοί Κώδικες για τη φυλακή, την απονομή δικαιοσύνης και τα δικαιώματα;

Σε ποιο σημείο βρίσκεται η επιχείρηση «επέκτασης» της κατηγορίας της τρομοκρατικής/εγκληματικής οργάνωσης για να συμπεριλάβει τη δράση αναρχικών ομάδων όπως ο Ρουβίκωνας και η Μασόβκα;

Ποιες είναι οι πολιτικές επιπτώσεις της «κανονικοποίησης» κατασταλτικών μέτρων που μέχρι πριν λίγα χρόνια θα ήταν αδιανόητα;

Αυτά τα ερωτήματα θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 8:00 στο Κοινωνικό Κέντρο Τσαμαδού 15 στα Εξάρχεια. Τη συζήτηση θα ανοίξουν οι δικηγόροι Γιάννα Κούρτοβικ και Άννυ Παπαρρούσου, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης από τον Ρουβίκωνα και ο Άρης Παπαζαχαριουδάκης από την Πρωτοβουλία για την Ταξική και Πολιτική Ανασυγκρότηση.

Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter