Ανοιχτό κάλεσμα Τραμπ στους… ψηφοφόρους του Σάντερς (Photo)

Ανοιχτό κάλεσμα Τραμπ στους… ψηφοφόρους του Σάντερς (Photo)

Δεν πέρασε λίγη ώρα από την ανακοίνωση της απόσυρσης υποψηφιότητας του Μπέρνι Σάντερς (όσον αφορά τη διεκδίκηση του χρίσματος των Δημοκρατικών ενόψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου) με τον Ντόναλντ Τραμπ να καλεί μέσω twitter τους ψηφοφόρους του Γερουσιαστή από το Βερμοντ να τον ακολουθήσουν.

Ο Μπέρνι Σάντερς έριξε την αυλαία στην προεκλογική του εκστρατεία, έχοντας χάσει (ουσιαστικά) τις όποιες ελπίδες για ανατροπή του σκηνικού στη «μάχη» με τον Τζο Μπάιντεν, όσον αφορά το ποιος εκ των δύο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του Νοέμβρη. Αν και ξεκίνησε δυναμικά, ο Σάντερς έχασε έδαφος από τη στιγμή που η πλειοψηφία των συνυποψηφίων του στήριξαν ανοιχτά τον Μπάιντεν.

Για τις εξελίξεις στους Δημοκρατικούς πήρε θέση και ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος συχνά – πυκνά έχει… ανακατευτεί στα ζητήματα των πολιτικών αντιπάλων του, κοινοποιώντας τις απόψεις του. Μέσω Twitter, ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι: «Ο Μπέρνι Σάντερς τέθηκε εκτός, χάρη στην Ελίζαμπεθ Ουόρεν. Εάν δεν ήταν εκείνη, ο Μπέρνι θα κέρδιζε κάθε πολιτεία στην Σούπερ Τρίτη.  (σ.σ Το θέμα) έληξε όπως ήθελαν οι Δημοκρατικοί, όμοια με το φιάσκο της «διεφθαρμένης Χίλαρι Κλίντον». Οι ψηφοφόροι του Μπέρνι πρέπει να έρθουν στους Ρεπουμπλικανούς. ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter