Anonymous Greece: Σήμερα θα αποκαλύψουμε τα στοιχεία των Τούρκων χάκερς

Anonymous Greece: Σήμερα θα αποκαλύψουμε τα στοιχεία των Τούρκων χάκερς

Με ανακοίνωσή τους, οι Anonymous Greece ανέφεραν ότι θα αποκαλύψουν τα στοιχεία δύο ατόμων που φέρεται να έχουν σχέση με τις δύο μαζικές κυβερνοεπιθέσεις σε κυβερνητικές ιστοσελίδες.

Οι Anonymous τονίζουν ότι την ευθύνη για το μαζικό «μπλακ άουτ» κυβερνητικών ιστοσελίδων το βράδυ της Πέμπτης την έχει η ομάδα Τούρκων χάκερς Aslan Neferler Tim. Μάλιστα, σημειώνουν ότι απόψε, μετά τις 19:00 θα ανεβάσουν δημόσια τα στοιχεία δύο ατόμων που φέρεται να εμπλέκονται στις κυβερνοεπιθέσεις.

Η ανακοίνωση των Anonymous

«Χθες το απόγευμα ξαναχτύπησαν οι Τούρκοι χάκερ αλλά αυτή την φορά με το άλλο όνομα τους ( Aslan Neferler Tim ). Στην πρώτη επίθεση χτύπησαν οι Anka Neferler Tim. Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και χτυπάνε όλοι μαζί ελληνικούς στόχους.

Αφού τους χτυπήσουν τα δημοσιεύουν στο facebook, twitter και σε τουρκικά forums. Εμείς αυτή την φορά έχουμε τα στοιχεία 2 ατόμων ο ένας είναι ο admin της σελίδας και ο δεύτερος είναι ο “αρχηγός” όπου μαζεύει άτομα για να χτυπήσει στόχους ( DDoS Captain ) Σήμερα μετά τις 7 το απόγευμα θα ανεβάσουμε δημόσια τα στοιχεία των 2 αυτών αυτών. Στοιχεία όπως: Ψευδώνυμα, τα κανονικά τους ονόματα, ηλικίες, πόλη, τηλέφωνα και profile.

Stay tuned, AnonymousGreece».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter