Anonymous: Η NASA θα ανακοινώσει την ύπαρξη εξωγήινων (Video)

Anonymous: Η NASA θα ανακοινώσει την ύπαρξη εξωγήινων (Video)

Σε βίντεο που ανέβασε η ομάδα των Anonymous στο youtube, γίνεται αναφορά σε δηλώσεις του συνεργάτη της (Αμερικανικής) Εθνικής Υπηρεσίας Αεροναυπηγικής και Διαστήματος (NASA), Thomas Zurbuchen κατά τη διάρκεια ακρόασης με θέμα «Προκαταβολές στην αναζήτηση της ζωής».

«Είμαστε στα όρια να επιβεβαιώσουμε την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Είμαστε σχεδόν έτοιμοι να κάνουμε μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις στην ιστορία του κόσμου», φέρεται να είπε.

Η δήλωση του Thomas Zurbuchen φέρεται να είναι σύμφωνα με τους Anonymous η εξής: «Ο πολιτισμός μας βρίσκεται στα πρόθυρα να ανακαλύψει στοιχεία για την εξωγήινη ζωή στον Κόσμο. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις διαφορετικές δραστηριότητες και αποστολές στις οποίες αναζητούμε αποδείξεις για την εξωγήινη ζωή, είμαστε στα πρόθυρα να κάνουμε μία από τις πιο βαθιές και πρωτοφανείς ανακαλύψεις στην ιστορία».

Το βίντεο προσθέτει ότι μια σειρά από πρόσφατα ευρήματα, όπως η παρουσία υδρογόνου στο φεγγάρι του Κρόνου που ανακαλύφθηκε από το σκάφος εξερεύνησης Cassini, καθώς και η ύπαρξη ωκεανών στην Ευρώπη – σε ένα από τα φεγγάρια του Δία – αποτελούν λόγο για αισιοδοξία.

Την περασμένη εβδομάδα, η Nasa ανακοίνωσε την ανακάλυψη 219 νέων υπόπτων πλανητών έξω από το ηλιακό μας σύστημα, συμπεριλαμβανομένων 10 που μοιράζονται χαρακτηριστικά με τη Γη.

https://www.youtube.com/watch?v=HGh8n1XxDrg

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter