Αντώναρος: «Ούτε με σφαίρες Μητσοτάκη» – Μπερδεύει τη Λωζάνη με την Κοζάνη

Αντώναρος: «Ούτε με σφαίρες Μητσοτάκη» – Μπερδεύει τη Λωζάνη με την Κοζάνη

Ο Ευάγγελος Αντώναρος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή «τρολάρει» με τη σειρά του τις εργασιακές απόψεις και θέσεις του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και του «κύκλου» του. Αρχικά με μια ανάρτηση στο Facebook όπου σχολιάζει τις εργασιακές απόψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ σε μία άλλη ανάρτηση παραπέμπει στοιχεία της Eurostat για τις ώρες εργασίας στην Ευρώπη. 

Με φόντο τις θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα εργασιακά και το… επταήμερο ο κ. Αντώναρος δημοσιοποιεί τον χάρτη της Eurostat με τις ώρες εργασίας στην Ε.Ε. όπου η Ελλάδα εμφανίζεται η πλέον αδικημένη με τις περισσότερες ώρες εργασίας…

«Μα τι είναι αυτές οι αναρτήσεις τώρα…

Αποκλείεται να ισχύουν αυτά τα στοιχεία.

Κι ας είναι της Eurostat.

Ασφαλώς θα τα κάνανε… χάρη στον Τσίπρα… γιατί κάτι θα τους έδωσε εκείνος σε αντάλλαγμα…», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Αντώναρος για να συμπληρώσει:

«Έτσι δεν πιστεύουν άλλωστε ο Μητσοτάκης κι οι παρατρεχάμενοί του (ορισμένοι από τους οποίους μπερδεύουν τη Λωζάνη με τη Κοζάνη), ότι λειτουργεί η Ευρώπη;;;»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2376928655918486

Σημειώνεται πως ο κ. Αντώναρος παραπέμπει σε ανάρτηση της οικονομολόγου Κατερίνας Πάντα η οποία αναφέρει:

«Κυργιάκο πες αλεύρι.

Η Eurostat σε γυρεύει…»

Αντώναρος: Γι αυτό και δεν ψηφίζουμε Μητσοτάκη ούτε με σφαίρες

Σε ανάρτησή του που είχε προηγηθεί ο κ. Αντώναρος καυτηριάζει όσα είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στην διακαναλική του συνέντευξη για τα εργασιακά:

«Όταν εκ των υστέρων οι σύμβουλοι προσπαθούν να “μαζέψουν” όσα είπε ο πρόεδρος ενός κόμματος δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν:

() Είτε ο πρόεδρος δεν ξέρει και δεν έχει συναίσθηση τι λέει

() Είτε του ξέφυγε η hidden agenda που έχει.

Προσωπικά πιστεύω ότι στα εργασιακά στα οποία αναφέρθηκε ο Μητσοτάκης έχουμε συνδυασμό των δυο: Εκφράσθηκε με εντυπωσιακό κυνισμό γιατί είναι εμμονικός νεοφιλελεύθερος και μάλιστα της αγγλοσαξωνικής σχολής. Και τον αφήνουν αδιάφορο οι κοινωνικές ευαισθησίες και οι ισορροπίες που επικρατούν στις χώρες της ηπειρωτικής Ευρώπης στην οποία ανήκουμε ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ.

Γι αυτό και δεν ψηφίζουμε Μητσοτάκη ούτε με σφαίρες. Ο άνθρωπος δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον κοινωνικό φιλελευθερισμό του Κωνσταντίνου Καραμανλή.»

Σε μια άλλη ανάρτηση είχε μάλιστα αναρωτηθεί:  «Στην απίθανη κατά τον ίδιο περίπτωση που χάσει τις ευρωεκλογές θα παραιτηθεί από πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας;»

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2376885009256184

Οταν εκ των υστέρων οι σύμβουλοι προσπαθουν να "μαζέψουν" όσα είπε ο πρόεδρος ενος κόμματος δυο τινα μπορει.να…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Sonntag, 12. Mai 2019

Διαβάστε επίσης: Αντώναρος τρολάρει Μητσοτάκη για τη… συνέντευξη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter