Ανταρσία στο ΚΙΝ.ΑΛ Βοιωτίας – Περιφερειακός Σύμβουλος καταγγέλλει τις πρακτικές που ακολουθεί η ηγεσία του κόμματος

Ανταρσία στο ΚΙΝ.ΑΛ Βοιωτίας – Περιφερειακός Σύμβουλος καταγγέλλει τις πρακτικές που ακολουθεί η ηγεσία του κόμματος

Λίγες μόνο ημέρες μετά την εκλογή του ως Περιφερειακός Σύμβουλος στη Βοιωτία, με τον συνδυασμό της Κατερίνας Μπατζελή, ο Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος εξαπέλυσε μύδρους κατά των πρακτικών που ακολουθεί η ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος ο οποίος μάλιστα είναι και ο πρώτος σε ψήφους εκλεγέντας, εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τις πρακτικές του κόμματος, αφήνοντας παράλληλα  υπονοούμενα και τα βάζει με την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο ίδιος διερωτάται πώς στελέχη που στερούνται βασικών χαρακτηριστικών, διεκδικούν θέσεις ευθύνης και ορίζουν την τύχη του Κινήματος στη Βοιωτία και τι είναι αυτό που τελικά θέλει το κόμμα «ανθρώπους της αγοράς ή ανεπαγγελτους κομματικούς;».

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Δε πάνε πολλά χρόνια από τότε που το ΠΑΣΟΚ επέλεγε τους υποψηφίους Δημάρχους αλλά και μέρος του εθνικού ψηφοδελτίου του με προκριματικές εσωκομματικές εκλογές.

Σήμερα, στον ολοένα συρικνούμενο – από την έλλειψη δημοκρατικών & συμμετοχικών διαδικασιών – απόγονο του ΠΑΣΟΚ, στελέχη που στερούνται βασικών χαρακτηριστικών, διεκδικουν θέσεις ευθύνης/διοίκησης κι ορίζουν το κομματικό γίγνεσθαι του νομού!

Τελικά, η ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ έχει αποφασίσει να πορευθεί με αυτούς; Θέλει ανθρωπους της αγοράς ή ανεπαγγελτους κομματικούς; Θέλει συντρόφους ή χειροκροτητές; Πώς ακριβώς αντιλαμβάνεται την εσωκομματική, αλλά και την εν γένει δημοκρατία; Πώς άραγε συμβαίνει και περιστοιχίζεται επί το πλείστον από μία νομενκλατούρα, αποτελούμενη από ασήμαντους κλακαδόρους και επευφημούντες; Πώς μπορεί να επιτρέπει άνεργοι κομματικοί, να πανηγυρίζουν για δήθεν “κοψίματα” στελεχών με μακροχρόνιο αυτοδιοικητικό κύκλο; Από πού αντλούν αυτή τη δύναμη, ενώ δεν έχουν εκλεγεί ούτε σε ψηφοδελτιο Τοπικής Κοινότητας;

Φώφη άλλαξε ρότα, διαφορετικά ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα..»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter