Αντεπίθεση ΣΥΡΙΖΑ – Ποιες είναι οι τρεις κοινωνικές ομάδες που στοχεύει

Αντεπίθεση ΣΥΡΙΖΑ – Ποιες είναι οι τρεις κοινωνικές ομάδες που στοχεύει
Συνεδρίαση της νέας Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Δευτέρα 29 Μαΐου 2023. (ANDREA BONETTI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/EUROKINISSI)

Σε πολύ καλό κλίμα συνεδρίασε για πρώτη φορά την Δευτέρα η νέα Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα να μιλά για αλλαγές «εν κινήσει» βάζοντας ταυτόχρονα τον πήχη της επόμενης κάλπης στην «ανατροπή των συσχετισμών της 21ης Μαΐου».

Με απλά ελληνικά να σφραγιστεί κάθε πιθανότητα περαιτέρω απωλειών και να αυξηθεί το ποσοστό του κόμματος.

Η πραγματική είδηση όμως είναι ότι το νέο αυτό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ βάζει στο στόχαστρό του (προφανώς όχι τυχαία) τρεις συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού: τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους συνταξιούχους και τη νεολαία. Η εντολή που έχουν τα μέλη του είναι να αναζητηθούν δίαυλοι επικοινωνίας με αυτές.

Για το λόγο αυτόν θα λάβει χώρα σειρά εκδηλώσεων (κάποιες θεματικές) όπου σε πολλές από αυτές θα μιλά ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ενώ θα επιδιωχθεί και η επαφή στο πεδίο σε κοινωνικούς δηλαδή χώρους.

Μπορεί να διέλαθε της προσοχής πολλών αλλά στη νέα Εκλογική Επιτροπή τα περισσότερα (αν όχι όλα) μέλη δεν ανήκουν σε κάποια τάση ή κι αν ανήκουν έχουν φροντίσει να κρατήσουν αποστάσεις από το εσωκομματικό μπρα ντε φερ.

Σε ό,τι αφορά στις τηλεοπτικές εμφανίσεις χθες όλη την ημέρα το γραφείο Τύπου επιχειρούσε να λύσει τον γρίφο με τα περισσότερα στελέχη να παραπέμπουν σε αυτό και ήδη να καλούνται κάποια εξ αυτών για τις πρώτες τηλεοπτικές τους παρουσίες.

Τέλος, μετά τη δημοσκοπική Prorata και τον Ν. Μαραντζίδη που ανέλαβε επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας αναζητείται η διαφημιστική εταιρεία που θα αναλάβει την προεκλογική καμπάνια του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Να επανασυστήσουμε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter