ANTETOKOUNBROS EVENT στη Θεσσαλονίκη

ANTETOKOUNBROS EVENT στη Θεσσαλονίκη

Το «Antetokounbros Event» επιστρέφει και φέτος στη Θεσσαλονίκη και μετατρέπεται σε θεσμό. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει την πρωτοβουλία, που στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, στο «Nick Galis Hall» και καλωσορίζει εκ νέου τους αδελφούς Αντετοκούνμπο, τους πρεσβευτές της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού στο εξωτερικό.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, προσκάλεσαν τους αδελφούς Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο στη Θεσσαλονίκη σε μια γιορτή του μπάσκετ, που διοργάνωσαν το Eurohoops.net και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

«Σχεδόν 7.000 Θεσσαλονικείς και επισκέπτες της πόλης, αποθέωσαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο που με το αστείρευτο ταλέντο τους, την απλότητα του χαρακτήρα τους και την αγάπη τους για την πατρίδα τους, την Ελλάδα, προσέφεραν ένα ονειρεμένο αθλητικό θέαμα στο Nick Galis Hall στην περσινή μας πρωτοβουλία. Εκείνη τη μεγάλη γιορτή που είχε αγκαλιάσει η Περιφέρεια, με στόχο τη διάδοση τόσο του ελληνικού αθλητικού ιδεώδους, όσο και την τουριστική προβολή της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, σήμερα την αναγνωρίζουν όλοι και τη συνεχίζουν, ώστε να ενισχύσουν την προβολή της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας, καθώς ο αθλητισμός μπορεί να δώσει προστιθέμενη αξία στο τουριστικό μας προϊόν. Οι αδελφοί Αντετοκούνμπο μάς τιμούν για δεύτερη χρονιά και καλώ τους Θεσσαλονικείς να δώσουν μαζικά το παρών και στη φετινή εκδήλωση. Θέλω επίσης να συγχαρώ το Υπουργείο Τουρισμού, που υιοθετεί και συνεχίζει την επιτυχημένη αυτή πρωτοβουλία μας και φυσικά τους μεγάλους πρωταγωνιστές, τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Η Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας», σημείωσε η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, «στηρίζει όλες τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και συνεχίζει με στοχευμένες δράσεις, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τις προσπάθειες όσο το δυνατόν μεγαλύτερης προβολής του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλονίκης. Ήμασταν οι πρώτοι που καλέσαμε αυτά τα παιδιά να γίνουν πρεσβευτές του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλονίκης στο εξωτερικό, μέσα από τον αθλητισμό, τον τομέα που υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας διεθνώς γνωστή την Ελλάδα μας. Ο ενθουσιασμός του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο για τη Θεσσαλονίκη αποδείχτηκε ότι εξελίχθηκε σε αγάπη για την πόλη, καθώς τήρησαν την περσινή υπόσχεσή τους ότι θα επιστρέψουν και φέτος. Η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανη που με την περσινή πρωτοβουλία της, έθεσε πρώτη τα θεμέλια της καθιέρωσης του ‘Αntetokounbros Event’ ως ενός θεσμού που θα προβάλει τον ελληνικό τουρισμό σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή που το Υπουργείο Τουρισμού, στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία δίνοντας συνέχεια στο σχέδιό μας για την ενίσχυση του τουριστικού μας προϊόντος, προσκαλώντας φέτος τα δύο Ελληνόπουλα που σήκωσαν και σηκώνουν ψηλά την Ελληνική Σημαία. Να είμαστε όλοι εκεί».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter