Αντετοκούνμπο: Δεν θα ζητήσω ανταλλαγή, στους Μπακς θα μείνω

Αντετοκούνμπο: Δεν θα ζητήσω ανταλλαγή, στους Μπακς θα μείνω

Εμφανώς απογοητευμένος αλλά και πεισμωμένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στο “Yahoo! Sports” μετά το 5ο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε παιχνίδι των πλέι οφ του ΝΒΑ με τους Χιτ, οι οποίοι απέκλεισαν τα «ελάφια» από τον τελικό της Ανατολής.

Ο Γιάννης μίλησε για την ομάδα, τον αποκλεισμό της αλλά και το μέλλον του στους Μιλγουόκι Μπακς καθώς έχουν φουντώσει τα σενάρια περί ανταλλαγής του για να μετακομίσει σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν θα σκεφτεί να ζητήσει ανταλλαγή, σε περίπτωση που δεν ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται το 2021. Και η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη:

«Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν πρόκειται να ζητήσω ανταλλαγή» δήλωσε ο Γιάννης, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Κάποιοι βλέπουν έναν τοίχο και αλλάζουν κατεύθυνση. Εγώ περνάω από μέσα του. Πρέπει απλώς να βελτιωθούμε ως ομάδα, αλλά και ατομικά, ώστε να επιστρέψουμε τη νέα σεζόν».

Στην συνέχεια ο Γιάννης τόνισε: «Αν ήταν εύκολο να κατακτήσει κάποιος ένα πρωτάθλημα, τότε όλοι θα είχαν από ένα. Χάσαμε. Όλοι είδαν ότι χάσαμε. Είναι απογοητευτικό, αλλά τι να κάνουμε; Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Όλοι έχουν έναν ρόλο σε μία ομάδα. Βλέπετε τον αδελφό μου, τον Θανάση, πώς φωνάζει και κάνει ό,τι μπορεί για την ομάδα όταν δεν παίζει. Δεν διαφέρω εγώ σε αυτό. Αυτή είναι μία ομάδα για την οποία θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω να νικήσει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter