Αντετοκούνμπο: Δωρεά 100.000 δολαρίων στο προσωπικό του γηπέδου

Αντετοκούνμπο: Δωρεά 100.000 δολαρίων στο προσωπικό του γηπέδου

Σε δωρεά 100.000 δολαρίων προς το προσωπικό του γηπέδου των Μιλγουόκι Μπακς, το οποίο θα μείνει σκοτεινό τις επόμενες εβδομάδες, προχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Αυτό που συμβαίνει είναι πιο σημαντικό από το μπάσκετ», έγραψε στο Twitter o Έλληνας MVP του ΝΒΑ. «Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή τη δική μου, της οικογένειάς μου και των συμπαικτών του. Εγώ και η οικογένειά μου δεσμευόμαστε να δωρίσουμε 100.000 δολάρια στους υπαλλήλους του Fiserv Forum. Μπορούμε να το ξεπεράσουμε όλοι μαζί».

Μάλιστα οι Μπακς αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του Γιάννη διπλασιάζοντας το ποσό. To ίδιο θα γίνει και σε άλλες τυχόν δωρεές παικτών των Μπακς, προς τους εποχιακούς υπαλλήλους του γηπέδου.

Σε παρόμοιες χειρονομίες προχώρησαν και άλλοι παίκτες του ΝΒΑ, όπως ο Κέβιν Λαβ των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ανάλογες δωρέες είχαν γίνει και παλαιότερα, όταν τα γήπεδα ερήμωσαν λόγω παρατεταμένων απεργιών ή λοκ-άουτ.

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε προχθές τη διακοπή των αγώνων επ’ αόριστον, με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού στον Ρούντι Γκομπέρ και τον Ντόνοβαν Μίτσελ των Γιούτα Τζαζ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter