Αντετοκούνμπο: Ένιωσα σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου (Video + Photos)

Αντετοκούνμπο: Ένιωσα σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου (Video + Photos)

Mε μία εκθαμβωτική παράσταση 40 πόντων τίμησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την «Ελληνική Βραδιά» που οργανώθηκε προς τιμή του στο TD Garden της Βοστώνης.

Μέσα σε ένα γήπεδο όπου υπήρχαν διάσπαρτες δεκάδες γαλανόλευκες σημαίες, το «χρυσό παιδί» του ελληνικού μπάσκετ έκανε τους ομογενείς να παραληρούν από ενθουσιασμό με την απόδοσή του και τελείωσε τον αγώνα με τους οικοδεσπότες Σέλτικς με 14/24 δίποντα, 12/14 βολές, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ. 

Οι Μιλγουόκι Μπακς έφυγαν ηττημένοι από τη Μασαχουσέτη (111-100), αλλά η βραδιά θα μείνει αλησμόνητη στους 2.000 Έλληνες που την παρακολούθησαν. 

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού δόθηκε παράσταση με παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς στο παρκέ του γηπέδου, ενώ στο ξεκίνημα παιάνισε ο εθνικός μας ύμνος, με ερμηνεύτρια την Ειρήνη Τορνεσάκη. «Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη. 

Μέτρησα γύρω στις 15 σημαίες και σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση. Και μόνο που βλέπω τις σημαίες, θέλω να παίξω όσο καλύτερα μπορώ», σχολίασε συγκινημένος ο Γιάννης. «Τα ίδια έγιναν και στο Κλίβελαντ και σε άλλες πόλεις. Ένιωσα σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου».

Στο πρόγραμμα που γνωστοποίησαν οι Σέλτικς ξεχωρίζει η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου με ερμηνεύτρια την Ειρήνη Τορνεσάκη, ενώ πριν το τζάμπολ και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου θα υπάρχουν πολλά events με ελληνικό χαρακτήρα. 

https://www.facebook.com/ekirikas1915/videos/10155646528208673/





Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter