Αντετοκούνμπο: «Ένιωθα σαν… φυλακισμένος»

Αντετοκούνμπο: «Ένιωθα σαν… φυλακισμένος»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «οργίασε» στο ματς της preseason με τους Γιούτα Τζαζ (22 πόντοι, 11 ριμπάουντ σε 21 λεπτά) και στις δηλώσεις του ανέφερε ότι «οι συμπαίκτες μου, μου έλεγαν να χαλαρώσω, ότι είναι το πρώτο μου ματς.

Πάντα πρέπει να προσπαθείς, όμως, σωστά; Μού αρέσει να παίζω σκληρά. Πάντα προσπαθώ να δίνω ότι έχω. Το πόσο θα παίζω είναι στο χέρι του κόουτς. Αν δεν με θέλει εκεί έξω, είναι απόφασή του, αλλά ποτέ δεν… μετράμε το πόσο σκληρά θα παίζω. Πιστεύω πως αυτό θέλει από μένα».

Ερωτηθείς για το πρώτο κάρφωμα που έκανε, ο «Greek Freak» αναφέρθηκε στις διαφορές με την FIBA: «Ένιωσα πολύ καλά! Όταν έπαιζα στη FIBA, ένιωθα σαν… φυλακισμένος. Ήταν σαν να βγήκα από το κλουβί και τώρα είμαι ελεύθερος. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, που έπαιξα μπροστά στους φιλάθλους μας». Δημοσιογράφος του ζήτησε να διευκρινίσει τι εννοεί όταν λέει «φυλακισμένος» και ο Γιάννης του απάντησε λέγοντας ότι «οι κανονισμοί, ο τρόπος που παίζεται το μπάσκετ στη FIBA, το spacing. Κάθε φορά που είχα την μπάλα, ένιωθα ότι έπαιζα μόνος εναντίον πέντε. Ήταν δύσκολο, τελείως διαφορετικό. Προτιμώ το ΝΒΑ…».

Για το double double που έκανε, τόνισε: «Τα στατιστικά δεν έχουν σημασία. Ως Γιάννης, η δουλειά μου είναι να τους καλύπτω όλους, να παίρνω ριμπάουντ, να τρέχω και να είμαι παντού. Γι’ αυτό πρέπει να είμαι σε καλή κατάσταση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter