Αντετοκούνμπο: «Θέλω να νικάω, έχω τρελαθεί με την ήττα»

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να νικάω, έχω τρελαθεί με την ήττα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την ήττα από τους Μάβερικς με 120-116 που τους έσπασε το σερί κι αυτό που επισήμανε ήταν ότι «για να γίνεις καλύτερος πρέπει να ξεπεράσεις τις δυσκολίες». Οι Μπακς έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και… ταβάνι τους είναι η διεκδίκηση του τίτλου.

«Έπαιξαν καλό μπάσκετ, μας έκαναν να κινούμαστε, έβγαλαν συστήματα, έβαλαν τα σουτ, πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και αμυντικά. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από το σημερινό παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης, ο οποίος πρόσθεσε: «Ήμασταν πίσω, αλλά επιστρέψαμε. Αυτό κάνει μια ομάδα νικητών. Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου. Παλέψαμε όλο το βράδυ».

Ο Greek Freak αναφέρθηκε και στο σερί που είχαν «χτίσει» οι Μπακς και σταμάτησε στις 18 νίκες μετά την ήττα από τους Μάβερικς: «Ήταν απίστευτο το σερί, ήταν τέλεια. Παίξαμε καλό μπάσκετ και καταφέραμε να πάρουμε νίκες. Σήμερα δεν τα καταφέραμε, αλλά κανείς δεν μας είπε ότι θα είναι εύκολο. Για να γίνεις καλύτερος και προσωπικά και ως ομάδα πρέπει να ξεπερνάς τις δυσκολίες στην ζωή κι αυτό είναι καλό. Θέλω να νικάω, έχω τρελαθεί με την σημερινή ήττα, αλλά στο τέλος πρέπει να μαθαίνεις από αυτό, να γίνεσαι καλύτερος. Πρέπει να καταλάβουμε ότι θα χάνουμε, δεν θα τους νικήσουμε όλους. Αυτό θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι μακροπρόθεσμα».

Και ο Αντετοκούνμπο κατέληξε: «Θα είναι δυνατό το παιχνίδι μας κόντρα στους Λέικερς. Θα είναι ένα τεστ για εμάς. Οι Λέικερς είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην λίγκα, πρέπει να παίξουμε καλά. Ως ομάδα δεν θέλουμε να χάσουμε δύο παιχνίδια στην σειρά οπότε θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη. Ο πατέρας μου έλεγε ότι για να γίνεις καλύτερος πρέπει να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Από τον ηγέτη της ομάδας, μέχρι τον τελευταίο παίκτη, πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος, πρέπει να παίξω πολύ καλύτερη άμυνα και… είναι καλό. Θα γίνουμε καλύτεροι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter