Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο του NBA

Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο του NBA

O Γιάννης Αντετοκούνμπο πιστεύει ότι οι Μπακς έχουν τις προϋποθέσεις για να κατακτήσουν τον τίτλο του ΝΒΑ αυτήν την σεζόν!

Η ομάδα του Μιλγουόκι έχει το το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή με 21 νίκες κι εννέα ήττες, ακολουθώντας μόνο τους Τορόντο Ράπτορς (24-9).

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ, ο Έλληνας σούπερ σταρ και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, έχουν ήδη αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν, έχοντας νικήσει τους πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με διαφορά 23 πόντων και τους Ράπτορς στον Καναδά.

Οι Μπακς έχουν τον καλύτερο μέσο όρο πόντων ανά παιχνίδι στο ΝΒΑ (119), ενώ για πρώτη φορά από τότε που έφτασε το 2013, ως ανήσυχος και ανυπόμονος έφηβος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι υποψήφιος για το βραβείο του MVP. Και οι Μπακς προβάλλουν υποψήφιοι για τον τίτλο.

«Οπωσδηποτε. Νιώθω σαν να μπορούμε. Νομίζω ότι τώρα έχουμε το ταλέντο. Είναι απλώς στα χέρια μας να προσπαθήσουμε και να έχουμε την απαραίτητη ενέργεια σε κάθε παιχνίδι. Και τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Νομίζω ότι παίξαμε καλά στο δεύτερο μισό του αγώνα, παίξαμε σκληρά. Πιστεύω ότι ο πάγκος μας έδωσε ενέργεια, έκανε σπουδαία δουλειά, μπορέσαμε να γυρίσουμε την μπάλα πραγματικά καλά», πρόσθεσε ο Giannis μετά τη νίκη επί των Πέλικανς με 123-115.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, κάλεσε το μεγάλο αστέρι της ομάδας της Νέας Ορλεάνης, Αντονι Ντέιβις να παίξει στους Μπακς: «Έλα στους Μπακς», είπε ο Αντετοκούνμπο, μετά το τέλος του ματς, απευθυνόμενος στον Ντέιβις. Οι δύο παίκτες, ακρογωνιαίοι λίθοι των ομάδων τους, γέλασαν.

«Δεν τον διαπραγματευόμαστε», ξεκαθάρισε ο προπονητής της Πέλικανς, Αλβιν Τζέντρι, πριν από το παιχνίδι, για πολλοστή φορά. «Μπορώ να το πω στον κόσμο. Δεν τον δίνουμε».

Διαβάστε ακόμα: Σούπερ ηγέτης ο Giannis στη νίκη των Μπακς

https://www.instagram.com/p/BrmB_-Rnh9r/

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter