Άντεξε ο Πανιώνιος, 1-1 με τον Άρη που είχε δύο δοκάρια

Άντεξε ο Πανιώνιος, 1-1 με τον Άρη που είχε δύο δοκάρια

Παιχνίδι για γερά νεύρα στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να παραχωρεί ισοπαλία στον Αρη (1-1). 

Ο γηπεδούχος παρότι στο 48΄ έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μιλόγεβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Αρτσε (66’). Στην συνέχεια οι κιτρινόμαυροι πίεσαν τον αντίπαλο τους και έφτασαν στην ισοφάριση στο 85’ με τον Ρόουζ. Ο Αρης προσπάθησε για το δεύτερο γκολ, όμως στάθηκε άτυχος, αφού είχε δύο δοκάρια στο 87’ με τον Βέλεθ και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τόνσο.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαμε ρυθμό. Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος σκόραρε κόντρα στην ροή του αγώνα. Κρατάμε την ισοπαλία και συνεχίζουμε», δήλωσε ο προπονητής του Αρη Μίχαελ Ενινγκ.

To παιχνίδι σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Νόβιτσα Μαξίμοβιτς. Ο μέσος του Πανιωνίου υπέστη κάταγμα περόνης και έξω σφυρού στον αριστερό αστράγαλο, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα χάσει όλη τη σεζόν.

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Λυμπεράκης, Παπαγεωργίου, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Κόρμπος Μαξίμοβιτς (41′ λ.τρ. Μιλόγεβιτς), Οικονομίδης, Άρτσε (71′ Τσιλούλης), Παπανικολάου (83΄ Ρέντζας), Αραμπούλι.

Aρης: Έμαν, Σούντγκρεν (84’ Μαντσίνι), Κόρχουτ, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα , Ματίγια, Φετφατζίδης, Ντιγκινί (78’ Λάρσον), Μπρούνο Γκάμα (65′ Τόνσο), Ιντέγε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter