Αντεξε στα Γιάννινα ο Ατρόμητος, 1-1 με τον ΠΑΣ

Αντεξε στα Γιάννινα ο Ατρόμητος, 1-1 με τον ΠΑΣ

Ο Ατρόμητος είχε σε καλή βραδιά τον τερματοφύλακα του Ανδρέα Γιαννιώτη και απέσπασε πολύτιμο βαθμό από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (1-1).

Το ματς στους «Ζωσιμάδες» ξεκίνησε με δύο γκολ. Στο 1’ o Κουλούρης ευνοήθηκε από τις κόντρες και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Αμεσα απάντησε ο ΠΑΣ. Στο 3’ ο Σάλιακας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και o Περέα με κεφαλιά – «ψαράκι» στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε σε 1-1.

Ο σκόρερ των γηπεδούχων βρέθηκε σε θέση βολής και στο 17’, αλλά αυτή τη φορά ήταν άστοχος. Στο 40’ ο Σάλιακας σέντραρε, όμως το τελείωμα του Σνάιντερ ήταν άστοχο.

Στο 42’ οι Περιστεριώτες έφτασαν κοντά στο γκολ.

Ο Σπιριντόνοβιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Στρούγγης ευνοήθηκε από την κόντρα στο τείχοςμ βγήκε τετ α τετ με τον Σούλη, ο οποίος αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 48’ ήταν η σειρά του ΠΑΣ να απειλήσει. Ο Μπρένερ έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Γιαννιώτης απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ.

Ο γκολκίπερ του Ατρόμητου είχε σωστή αντίδραση και στο 59’ σε σουτ του Σάλιακα.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν για το δεύτερο γκολ, αλλά ο Γιαννιώτης «έσβησε» τον κίνδυνο άλλες τρεις φορές σε προσπάθειες των Σάλιακα (72’), Λώλη (74’) και Καραχάλιου (75’).

Ο Μανούχος (Αργολίδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κάργα, Γκαλβάο, Σάλομον.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Καραχάλιος, Γκαρντάβσκι, Στάνκο, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα (63’ Λώλης), Περέα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Καρτάλης (66’ Χαρίσης), Σάλομον, Σπιριντόνοβιτς (66’ Μουνίθ), Μπεντινέλι (88’ Νταβιώτης), Κουλούρης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter