Ανθρώπινα δικαιώματα στον ιστό των «μουλάδων» της Ιεράς Συνόδου – Απίστευτη ανακοίνωση για θέσπιση μέρας «αγέννητου παιδιού» (Photo)

Ανθρώπινα δικαιώματα στον ιστό των «μουλάδων» της Ιεράς Συνόδου – Απίστευτη ανακοίνωση για θέσπιση μέρας «αγέννητου παιδιού» (Photo)

Ημέρα του αγέννητου παιδιού, δηλαδή μια γιορτή κατά των εκτρώσεων θέσπισε η Ιερά Σύνοδος της Ελλάδας. Θα γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα. Μια θλιβερή απόφαση που μας γυρίζει χρόνια πίσω!

Σε μια εποχή που η αυτονόητη προσωπική αυτοδιάθεση γίνεται ζητούμενο, σε μια εποχή που τα εγκλήματα κατά των γυναικών από τους άντρες τους ή από άλλους άντρες επειδή απλώς… μπορούν, η απόφαση των Ελλήνων «μουλάδων» εξακοντίζει την Ελλαδίτσα ακόμη πιο μακριά από την Ευρώπη και τα (χαμένα και λόγω οικονομικής κρίσης) κεκτημένα της.

Θα γιορτάζουν τη μέρα του αγέννητου παιδιού και θα δίνουν κάθε δικαίωμα και δικαιολογία σε έναν πατέρα να βιαιοπραγήσει κατά της κόρης του που κατά λάθος έμεινε έγκυος – ένα παράδειγμα που δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα.

Δυνητικά! Δε θα το πουν φυσικά ποτέ καθαρά! 

Αλλά τελικά με τις πράξεις τους και τον τρόπο που θα γαλουχούν τα παιδιά στα κατηχητικά (που μας ζαλίζουν στα τηλέφωνα κάθε αρχή σχολικής χρονιάς)  θα προσπαθούν να “φτιάχνουν” γυναίκες έρμαια στην αγραμματοσύνη, το δεσποτισμό και τις διαθέσεις του κάθε “άντρα-αφέντη”!

Και πώς θα γιορτάζουν το παιδί -καρπό του βιασμού μιας κοπέλας από έναν παπά – εκπρόσωπο του “θεού” (τους);

Ντράπηκα που το διάβασα. Όχι ότι έπεσα από τα σύννεφα. Από εκεί η πτώση μου είναι διαρκής για πολλά θέματα. Ντράπηκα γιατί αισθάνθηκα ότι δε ζω σε μια πολιτισμένη χώρα αλλά σε μια θεοκρατική δημοκρατία (μπρρρρρ) που είναι έτοιμη να καταπατήσει κάθε ανθρώπινο δικαίωμα. 

Γιατί η αυτοδιάθεση του σώματος, για κάθε άντρα και γυναίκα είναι το απόλυτο ανθρώπινο δικαίωμα. 

Οι φασίζουσες νοοτροπίες ντύνονται τα καλά τους, είτε άμφια χρυσοποίκιλτα είναι αυτά, είτε λαμπερές τουαλέτες, είτε καλοραμμένα ιταλικά κοστούμια. 

Διαβάστε την απόφαση της Ιεράς Συνόδου:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter