Αντί να ασκούν εξωτερική πολιτική πηγαινοφέρνουν τα ΜΑΤ σε όλη τη χώρα

Αντί να ασκούν εξωτερική πολιτική πηγαινοφέρνουν τα ΜΑΤ σε όλη τη χώρα

Θεωρούν πως με την παρουσία των ΜΑΤ και των αστυνομικών δυνάμεων στα νησιά ή στον Έβρο (κι αν θέλετε ακόμα και στα Εξάρχεια) θα καλύψουν την ανυπαρξία πολιτικής και στη συγκεκριμένη περίπτωση την ανυπαρξία εξωτερικής πολιτικής.

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει αρκετά συχνά και στα εσωτερικά θέματα της χώρας με το έλλειμμα κοινωνικής πολιτικής…

«Με εντολή πρωθυπουργού» -όπως πάντα γίνεται- έφυγε και πήγε στον Έβρο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, παίρνοντας μαζί του και κάπου 400 αστυνομικούς. Σύμφωνα με όσα γράφονται αποσπώντας τους από την Θεσσαλία.

Η κυβέρνηση, ή μάλλον ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί πως μερικές φωτογραφίες με τα ΜΑΤ που δείχνουν την πυγμή της κυβέρνησης μπορούν να υποκαταστήσουν το έλλειμμα της εξωτερικής πολιτικής, τα αδιέξοδα, τα κυβερνητικά λάθη, τις απραξίες αλλά και τις ταξικές πολιτικές.

Ιδιαίτερα μάλιστα όταν ήταν γνωστό σε όλους πως ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέκρινε τη διπλωματία του χρήματος σε αντίθεση με την κλασική διπλωματία.

Δεν του βγήκε καθόλου…

Και αντί να κοιτάξουν εκεί να δουν πως θα τα μαζέψουν, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εικόνα που θα παίξουν τα κανάλια και οι φωτογραφίες που θα δει ο κόσμος αφού θεωρούν πως η έλλειψη πολιτικής βούλησης υποκαθίσταται από στρατιώτες ή ματατζίδες οπλισμένους σαν αστακούς…

Έτσι αντί να κοιτάξουν προς τον Ερντογάν, κοιτάζουν και στοχοποιούν τους πρόσφυγες, ενώ σε άλλη περίπτωση αρνούνται την πραγματικότητα! 

Στη δική τους περίπτωση ο «πόλεμος» ή έστω η εικόνα του «πολέμου» δεν είναι η συνέχιση της πολιτικής με άλλα μέσα, αλλά κάτι σαν το νερό του Καματερού…

Υ.Γ. Λίγο καθυστερημένα αλλά όπως μεταδίδεται έγινε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, σύσκεψη με τους υπουργούς Εξωτερικών Νίκο Δένδια και Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter