Αντιαεροπορικά στην Ουκρανία στέλνει κρυφά η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Αντιαεροπορικά στην Ουκρανία στέλνει κρυφά η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Εχει ματώσει ο ελληνικός λαός να πληρώνει εξοπλιστικά εξαιτίας δύο παραγόντων. Της τουρκικής απειλής και της σύνδεσης της χώρας με το ΝΑΤΟ. Ειδικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει στείλει το λογαριασμό των εξοπλισμών στον ουρανό, αλλά ταυτόχρονα είναι «λαρτζ» χαρίζοντας και δανείζοντας ακριβοπληρωμένα συστήματα, όπως τους Patriot στη Σαουδική Αραβία.

Ταυτόχρονα αρνείται να ενημερώσει ακόμη και τα κόμματα του Κοινοβουλίου για το τι όπλα έχει στείλει στην Ουκρανία από τις αποθήκες των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης σταμάτησαν να ρωτούν για το θέμα. Κι έτσι μας έχουν μείνει οι Ουκρανοί να μας ενημερώνουν ότι τους έχουμε στείλει ακόμη και φορητά αντιαεροπορικά συστήματα STINGER, γράφει σε ρεπορτάζ του το militaire.gr

Ιδού οι ευχαριστίες από το Κίεβο όπως κυκλοφορούν σε μήνυμα του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Γιατί δεν ενημερώνει η κυβέρνηση για το τι έχει στείλει στην Ουκρανία; Μα γιατί θα την «πάρουν με τις πέτρες» πρώτους απ΄ όλοι οι ψηφοφόροι της! Γι΄ αυτό και δεν ενημερώνει από τη μία και απειλεί από την άλλη με κυρώσεις όποιον δημοσιοποιήσει τις αποστολές των ελληνικών όπλων στην Ουκρανία!

Όσο για τα Stinger; Είναι μάλλον βέβαιο ότι εστάλησαν στην Ουκρανία, όχι μόνο με την έγκριση των Αμερικανών που έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητη, αλλά και με την προτροπή τους. Το ερώτημα είναι, γιατί η ελληνική κυβέρνηση το δέχτηκε. Μας περισσεύουν και τα Stinger;

Σύμφωνα με την περιγραφή του Stinger από στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ είναι αυτοκατευθυνόμενο αντιαεροπορικό φορητό σύστημα μίας χρήσεως αμερικάνικης κατασκευής.  Χρησιμοποιείται για την καταστροφή εχθρικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων που ίπτανται σε χαμηλά ύψη προσεγγίζοντα ή απομακρυνόμενα ημέρα και νύκτα και με οποιαδήποτε ταχύτητα πτήσεως.

Ετσι μετά τα τεθωρακισμένα που δεν αντικαταστάθηκαν στα νησιά, τώρα φεύγουν από τη χώρα και αντιεροπορικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, σαν να τα έχει πληρώσει από την τσέπη του.

Διαβάστε επίσης: Ο Κοτζιάς καταδεικνύει την «κερκόπορτα» Μητσοτάκη για τα τεθωρακισμένα Marder

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter