Αντιδημοκρατικό σχέδιο της κυβέρνησης: Ο Πέτσας προανήγγειλε… οριοθέτηση των πορειών διαμαρτυρίας

Αντιδημοκρατικό σχέδιο της κυβέρνησης: Ο Πέτσας προανήγγειλε… οριοθέτηση των πορειών διαμαρτυρίας

Αλλαγές στο “καθεστώς” για τις πορείες με οριοθέτηση του χώρου των διαδηλώσεων προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, επισημαίνοντας πως στόχος της κυβέρνησης είναι οι διαδηλωτές να μπορούν να εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στους καταστηματάρχες και να υποβάλλουν σε ταλαιπωρία τους πολίτες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στην επιχείρηση εκκένωσης του υπό κατάληψη κτιρίου στο Πεδίον του Άρεως, δήλωσε πως εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου που έχουν εκπονήσει οι Αρχές και προανήγγειλε πως οι επιχειρήσεις αυτές θα συνεχιστούν.

Ίσως δεν είναι τυχαία τα σχέδια που απεργάζονται στα κυβερνητικά κλιμάκια σε μια περίοδο έντονων κινητοποιήσεων ειδικά στο χώρο της φοιτητικής νεολαίας καθώς στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις λαμβάνουν χώρα κάθε βδομάδα μαζικές διαδηλώσεις φοιτητών μετά από αρκετά χρόνια “νηνεμίας” στα αμφιθέατρα. Ενώ μέσα στο Νοέμβριο ακολουθεί και ο τριήμερος εορτασμός του Πολυτεχνείου και η καθιερωμένη πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ. 

Λέτε να επιδιώξουν να ξεκινήσουν την… οριοθέτηση από την ιστορική αυτή διαδρομή αγώνα; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter