Αντιδήμαρχος Βέροιας υμνεί το… οικονομικό θαύμα της χούντας – «Εγώ, Κασιδιάρηδες δεν ανέχομαι» (Video)

Αντιδήμαρχος Βέροιας υμνεί το… οικονομικό θαύμα της χούντας – «Εγώ, Κασιδιάρηδες δεν ανέχομαι» (Video)

«Μελανή εκτροπή» χαρακτηρίζει ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης του δήμου Βέροιας «Προτεραιότητα στον Πολίτη» και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Μάρκουλης, την προσπάθεια του αντιδημάρχου Πολεοδομίας, Κώστα Παλουκίδη, να… αναδείξει το «οικονομικό θαύμα» της επταετίας κατά τη διάρκεια Δημοτικού Συμβουλίου. «Εγώ, Κασιδιάρηδες δεν ανέχομαι» τόνισε ο κ. Μάρκουλης και αποχώρησε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της παράταξής του.

Συγκεκριμένα, σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Μάρκουλης σημειώνεται πως ο συνεργαζόμενος με την ομάδα του Δημάρχου Βέροιας, κ. Βοργιαζίδη, και Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, κ. Παλουκίδης, σε ένα κρεσέντο «πολιτικής ημιμάθειας», αναφερόμενος σε τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξής μας σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Τροχόπουλου, επιχείρησε να αναδείξει το «οικονομικό θαύμα» της θλιβερής για τον τόπο μας και τη Δημοκρατία επταετίας.

«Μίας περιόδου που σημαδεύτηκε από τις διώξεις πολιτών, τα βασανιστήρια και τις εξορίες» αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» και προσθέτει πως «στον υμνητή της χούντας, όπως ήταν αναμενόμενο, η παράταξή μας αντέδρασε άμεσα και αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική αυτή εκτροπή».

Επιπλέον, αποκαλεί περίεργη την αναφορά του Δημάρχου, ότι θα «συζητήσει» κάποια πράγματα με τον κ. Παλουκίδη, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες έπρεπε άμεσα να του δείξει τον δρόμο της αποπομπής. «Ερωτηματικά προκαλεί και η ένοχη σιωπή του συνόλου των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας που δεν τόλμησαν να διαφωνήσουν δημόσια. Σε κάθε περίπτωση, η παράταξή μας έχει ως βασική αρχή να μην συμμετέχει σε συνεδριάσεις οργάνων που σιωπηρά νομιμοποιούν συμπεριφορές υμνητικές ανελεύθερων και αντιδημοκρατικών καθεστώτων» καταλήγει ο κ. Μάρκουλης.

Δείτε το βίντεο:

Ο επικεφαλής της παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη»:
Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης του δήμου Βέροιας «Προτεραιότητα στον Πολίτη» και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Μάρκουλης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter