Αντιδράσεις για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ

Αντιδράσεις για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι η επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία της ΕΠΟ, αλλά στις ΕΠΣ υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι ο διάδοχος του Β. Γραμμένου πρέπει να προέρχεται από κάποια Ενωση. Είναι δηλαδή κατά της υποψηφιότητας του ευρωβουλευτή της Ν. Δημοκρατίας και οι αντιδράσεις αναμένεται να βγουν στην… επιφάνεια τις επόμενες ημέρες.

Ο πρώτος που αντέδρασε δημόσια είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου Νίκος Βακάλης, ο οποίος σε ανάρτηση του στο facebook έγραψε:

«Ολες οι Ποδοσφαιρικές Ενώσεις πρέπει να καταλάβουμε κάτι πολύ βασικό, αν θέλουμε να υπάρχουμε και την επόμενη μέρα. Και αυτό είναι το ότι πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε υποψήφιος πρόεδρος από τον χώρο μας. Ας είναι και δύο. Είναι ζήτημα επιβίωσης μας, αυτός να είναι και ο επόμενος Πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια. Και η νέα διοίκηση να ανακτήσει τα όσα έχασε (παρέδωσε θα έλεγα καλύτερα ) αυτή. Στην άκρη λοιπόν οι συμπάθειες, οι αντιπάθειες και τα χρώματα και ας κοιτάξουμε το συμφέρον των Ενώσεων μας. Ισως είναι και η μεγάλη ευκαιρία να φτιάξουμε πράγματα , που άλλοι δεν μας άφησαν να φτιάξουμε. Και δεν θα υπάρξει άλλη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter