Αντιδράσεις στον Άρειο Πάγο από τις δηλώσεις παρέμβασης του Οικονόμου για τις αποκαλύψεις Βαξεβάνη για Μανιαδάκη

Αντιδράσεις στον Άρειο Πάγο από τις δηλώσεις παρέμβασης του Οικονόμου για τις αποκαλύψεις Βαξεβάνη για Μανιαδάκη

Μία αποστροφή του κυβερνητικού εκπροσώπου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών της περασμένης Δευτέρας αναφορικά με τις αποκαλύψεις Βαξεβάνη για εκβίαση Μανιαδάκη από τον Γιάννη Στουρνάρα και συνωμοσία των Αντώνη Σαμαρά και Βαγγέλη Βενιζέλου για την υπόθεση Novartis προκαλεί προβληματισμό, καθώς και αρνητικά σχόλια στους κόλπους της Δικαιοσύνης, μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν.

Την πεπατημένη του «ουδέν σχόλιον» επιχείρησε να ακολουθήσει ο Γιάννης Οικονόμου και κατά το τελευταίο briefing των πολιτικών συντακτών για τις αποκαλύψεις του εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, προδίδοντας την ένοχη σιωπή της κυβέρνησης για τα όσα συνταρακτικά αποκαλύπτουν οι διάλογοι με τον Νίκο Μανιαδάκη, για τις απειλές και την εκβίαση που υπέστη από τον κεντρικό τραπεζίτη της χώρας, ενόσω ήταν προστατευόμενος μάρτυρας.

Διαβάστε επίσης: Ένοχη σιωπή και κάλυψη στον Λοβέρδο από την κυβέρνηση για τις αποκαλύψεις Βαξεβάνη για Μανιαδάκη-Στουρνάρα-Σαμαρά

«Έχω απαντήσει ξανά ότι ο κύριος Βαξεβάνης βρίσκεται σε διαδικασία δικαστικής διερεύνησης για πολύ σοβαρά ποινικά αδικήματα. Η διαδικασία αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο» απάντησε εισαγωγικά. Ωστόσο, η κατάληξη της δήλωσης του κυβερνητικού εκπροσώπου σχολιάζεται ήδη αρνητικά στον Άρειο Πάγο, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ έθεσε εν αμφιβόλω την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

«Περιμένουμε να δούμε πώς η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της, έτσι όπως πρέπει να την κάνει» προκαλώντας σοβαρά ερωτήματα για την παρέμβαση αυτή στη Δικαιοσύνη.

Η δήλωση αυτή του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε αντιδράσεις στον Άρειο Πάγο, καθώς θεωρείται πως η κυβέρνηση εργαλειοποιεί με αυτόν τον τρόπο τη Δικαιοσύνη. Γίνεται έτσι ακόμα πιο εμφανής η δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει το Μέγαρο Μαξίμου με τις καταιγιστικές εξελίξεις του δημοσιογράφου, απέναντι στις οποίες σύσσωμη η κυβέρνηση έχει κηρύξει γενικό σιωπητήριο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter