Αντίδραση των Αιγυπτίων στην επιστολή του Ολυμπιακού στη FIFA

Αντίδραση των Αιγυπτίων στην επιστολή του Ολυμπιακού στη FIFA

Η επιστολή του Ολυμπιακού στη FIFA με αφορμή το γεγονός ότι Χασάν και Ελ Αραμπί βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό προκάλεσε την αντίδραση των Αιγύπτιων.

Ο Μοχάμεντ Φαντλ μέλος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αιγύπτου σχολίασε σε ΜΜΕ της Αιγύπτου την αντίδραση του Ολυμπιακού και τόνισε:

«Διαχειριστήκαμε με υποδειγματικό τρόπο τις μολύνσεις από τον Covid-19 και μάλιστα μας επαίνεσαν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι ειδικά για τους δύο ποδοσφαιριστές της Premier League, τον Σαλάχ και τον Ελνένι. Μάλιστα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε θετικός ο Σαλάχ ήμασταν σε ανοιχτή γραμμή με τους αξιωματούχους της Λίβερπουλ και της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας. Μάλιστα και με την Άρσεναλ υπήρχε επικοινωνία προκειμένου να σταλεί ειδικό αεροπλάνο και να παραλάβει τους δύο παίκτες και μας επαίνεσαν οι αξιωματούχοι των δύο συλλόγων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πραγματοποιήσαμε έξι τεστ σε όλους τους ποδοσφαιριστές από την ημέρα που ενσωματώθηκαν με την Εθνική ομάδα. Στο Τόγκο ταξιδέψαμε με ιδιωτικό αεροπλάνο και όχι με πτήση της γραμμής προκειμένου να είναι ασφαλείας οι ποδοσφαιριστές», τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλοι οι παίκτες και τα μέλη της Εθνικής ομάδας έμεναν σε μονόκλινα δωμάτια και όχι σε δίκλινα όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Και το Τόγκο διαχειρίστηκε άψογα την κατάσταση και μάλιστα ευχαριστήσαμε την Κυβέρνηση για την υποστήριξη της και τη φροντίδα στους παίκτες μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter