Αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να κάνουν «ντου» στο σπίτι του γ.γ Αντεγκληματικής Πολιτικής, Ευτύχη Φυτράκη (Photos)

Αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να κάνουν «ντου» στο σπίτι του γ.γ Αντεγκληματικής Πολιτικής, Ευτύχη Φυτράκη (Photos)

Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου έκαναν παρέμβαση, πριν από λίγο, έξω από το σπίτι του γενικού γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Ευτύχη Φυτράκη, στο Παλαιό Φάληρο, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου, όπως αναφέρουν σε σχετική ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ομάδα αναρχικών προσπάθησε να κάνουν έφοδο στο σπίτι του Ευτ. Φυτράκη, με αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο να τους αντιλαμβάνονται και να τους καταδιώκουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές δεκαπέντε ατόμων, τα οποία οδηγούνται αυτή την ώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Φωτογραφίες από την περιοχή που πραγματοποιήθηκε η “παρέμβαση”

Με ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα indymedia, οι αναρχικοί σημειώνουν πως η κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε ως πράξη αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, που πραγματοποιεί απεργία πείνας και δίψας για να μεταφερθεί ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Παρέμβαση πραγματοποιήθηκε πριν λίγα λεπτά έξω από το σπίτι του Φυτράκη σε ένδειξη αλληλεγγύης στο σύντροφο απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου.

Οι σύντροφοι/ισσες αυτή τη στιγμή είναι περικυκλωμένοι από μπάτσους και θα προσαχθούν στη ΓΑΔΑ.

Οι υπεύθυνοι για την ζωή του συντρόφου έχουν ονόματα και διευθύνσεις.

ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

ΝΤΙΝΟ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!»

Επεισόδια και στην Πάτρα

Με αφορμή την απεργία πείνας του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, επεισόδια σημειώθηκαν απόψε και στο κέντρο της Πάτρας, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών, που βγήκε από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του πανεπιστημίου, πέταξε βόμβες μολότοφ και έβαλε φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και σε λάστιχα, επί της οδού Κορίνθου.

Δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν σε ετοιμότητα, έκαναν περιορισμένη ρίψη χημικών και απώθησαν την ομάδα των αντιεξουσιαστών μακριά από το κτίριο του πρώην παραρτήματος. Συγχρόνως, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων στην Ασφάλεια Πατρών.

Προηγουμένως, αντιεξουσιαστές είχαν πραγματοποιήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Πάντως, οι αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν ενισχυθεί και από άλλες περιοχές, παραμένουν σε επιφυλακή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter