Αντιφάσεις και κρυφά μηνύματα από το ζευγάρι

Αντιφάσεις και κρυφά μηνύματα από το ζευγάρι

Πληθαίνουν οι φήμες –χωρίς ωστόσο να πατάνε μέχρι στιγμής σε στοιχεία– για σοβαρές «εκκρεμότητες» ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και στον Μάνο Δασκαλάκη, τους γονείς της Μαλένας, της Ιριδας και της Τζωρτζίνας. Το ερώτημα που εύλογα ανακύπτει είναι: υπάρχουν άραγε σκοτεινά μυστικά που ενώνουν το ζευγάρι ή κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση γεννούν δράκους, παραπλανώντας αρχές και πολιτεία;

Οι ιστορίες των δύο διαφέρουν κατά πολύ, με την πλευρά του Μ. Δασκαλάκη να υποστηρίζει ότι ο ίδιος είναι με το βλέμμα στραμμένο στη Δευτέρα και την επικείμενη απολογία της 33χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες από το κοντινό του περιβάλλον, ο πατέρας των τριών κοριτσιών περιμένει να δει τι θα υποστηρίξει ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα η Ρ. Πισπιρίγκου έτσι ώστε να αποφασίσει αν θα δηλώσει παράσταση υποστήριξης κατηγορίας ως αμέσως ζημιωθείς από την αξιόποινη πράξη ως γονιός.
«Αν ομολογήσει, θα πάω στη ΓΑΔΑ να τη δω για λίγο και θα την κάνω μαύρη» φέρεται να είπε ο 31χρονος σε άνθρωπο του πολύ στενού του περιβάλλοντος, ο οποίος μιλώντας στο Documento σημείωσε ότι «από τη μία ηθικά δεν του πάει να στραφεί κατά της μάνας των παιδιών του, αλλά από την άλλη η ίδια η μάνα των παιδιών του μπορεί να είναι και δολοφόνος».

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την ώρα της σύλληψης της κατηγορουμένης βρίσκεται σε σοκ, ενώ όπως λένε άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος «είναι ένα ράκος και πλέον έχει δεύτερες σκέψεις. Είναι σε θέση αναμονής. Αν αποδειχτεί ότι το έκανε η Ρούλα, θα θυμώσει πάρα πολύ. Βρισκόμαστε συχνά τον τελευταίο καιρό, σε τέτοιο χάλι δεν τον έχω ξαναδεί».

Η άλλη πλευρά της ιστορίας

Ωστόσο τελείως διαφορετική εκδοχή παρουσίασε την Παρασκευή το μεσημέρι η ίδια η Ρ. Πισπιρίγκου μιλώντας στην τηλεόραση του Star μέσα από τη ΓΑΔΑ όπου κρατείται μέχρι να απολογηθεί, δημιουργώντας σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση και τον χειρισμό του Μ. Δασκαλάκη. Οσα υποστηρίζει αναιρούν το αφήγημα του κύκλου του πατέρα των τριών παιδιών που τον θέλει απλό παρατηρητή και του δίνουν άμεσα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η κατηγορούμενη φαίνεται να στέλνει ένα κρυφό μήνυμα, εκθέτοντάς τον –αν ισχύουν όσα υποστήριξε– καθώς, όπως είπε στην τηλεοπτική της συνέντευξη, η παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας που αναμένεται να δηλώσει είναι προσχηματική. Συγκεκριμένα, η Ρ. Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος ο Μ. Δασκαλάκης της είπε στο τηλέφωνο το πρωί της Παρασκευής πως θα δηλώσει παράσταση υπεράσπισης της κατηγορίας προκειμένου να τον πάρουν πίσω στη δουλειά του και να μπορεί να της παρέχει χρήματα. Ωστόσο σε επικοινωνία του Documento με τον εργοδότη του το απόγευμα της Παρασκευής κάτι τέτοιο δεν επαληθεύτηκε, καθώς αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο Μ. Δασκαλάκης έχει απολυθεί.

Εκείνο όμως που προβληματίζει είναι η στιχομυθία που η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι είχε με τον 31χρονο και υποδηλώνει πως εκείνος φοβάται για τυχόν προφυλάκιση τόσο του ίδιου όσο και του πατέρα του.

Μ. Δασκαλάκης: Εχουνε πέσει όλοι πάνω μου να με φάνε.

Ρ. Πισπιρίγκου: Σοβαρολογείς; Εχεις καταλάβει πού είμαι;

Μ. Δασκαλάκης: Κι εγώ τι να κάνω; Να βάλουν κι εμένα και τον πατέρα μου μέσα;

Στον αντίποδα, ο ίδιος αργά το απόγευμα της Παρασκευής, με μια πολύ προσεκτική και σοβαρή δήλωση στην τηλεόραση του Ant1, η οποία φαίνεται ότι είναι γραμμένη από νομικό που δεν αναλώνεται στα τηλεπαράθυρα, αναφέρθηκε στη Ρ. Πισπιρίγκου ως «κατηγορούμενη», δεν απάντησε στα όσα η ίδια υποστήριξε για τον διάλογο μεταξύ τους και είπε πως «αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει».

«Τα έκανε για τον μαλάκα»

Πολλοί είναι εκείνοι που αποκαλούν τη Ρ. Πισπιρίγκου «σύγχρονη Μήδεια», με ανθρώπους από το στενό οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον να τοποθετούν ως πέτρα του σκανδάλου τον Μ. Δασκαλάκη. «Τα έκανε όλα για τον μαλάκα. Τα αγαπούσε τα παιδιά της» λέει στενός φίλος της οικογένειας.

«Δεν σας λέω ότι το ήξερα, όλοι όμως είχαμε τις υποψίες μας από την αρχή, αλλά μας έδινε απαντήσεις πειστικές, οι οποίες έδεναν με τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Πολλές φορές αναρωτιόμασταν πώς έβαλε ο Θεός σημάδι τρία παιδιά. Ε, δεν κάθεται και εύκολα. Αλλά και φίλοι γιατροί μάς έλεγαν ότι υπάρχουν κάποια ιατρικά παράδοξα» λέει πρόσωπο κοντά στην οικογένεια της 33χρονης.

Από το περιβάλλον της Ρ. Πισπιρίγκου, πολύ πριν από τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της, υπήρχε κόσμος που φαίνεται να προσπάθησε να την προϊδεάσει τι την περιμένει στη φυλακή, χωρίς ωστόσο ο διάλογος μεταξύ τους να έχει υποθετικό χαρακτήρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όταν το άτομο αυτό της εξηγούσε ότι πιθανότατα θα οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές της Θήβας και θα πρέπει να προσέχει, αφού στα κέντρα κράτησης υπάρχουν άγραφοι νόμοι που ορίζουν τον τρόπο που αντιμετωπίζονται έγκλειστοι που τα εγκλήματά τους σχετίζονται με παιδιά, εκείνη έμεινε απαθής.

«Εφυγε έτσι από το σπίτι και δεν πήρε τίποτε μαζί της. Από την αστυνομία της είπαν ότι σε τρεις ώρες θα έχει γυρίσει. Μόλις το άκουσα είπα από μέσα μου “δεν θα γυρίσει ούτε σε 20 χρόνια”» είπε χαρακτηριστικά άλλο άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας της 33χρονης.

«Δεν νομίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο, δεν είχαν λόγο να το κάνουν, τους είχε υποσχεθεί ότι θα τους γράψει και το σπίτι. Ο Μάνος διαχειριζόταν και τη σύνταξή της» αναφέρει το ίδιο πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια σχετικά με τις φήμες για εμπλοκή του ζευγαριού στον θάνατο της ιδιοκτήτριας του σπιτιού τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter