Αντικαπνιστικός νόμος: Μπόνους στους αστυνομικούς και επιδότηση για τις θερμάστρες στις καφετέριες υποσχέθηκε ο Κικίλιας

Αντικαπνιστικός νόμος: Μπόνους στους αστυνομικούς και επιδότηση για τις θερμάστρες στις καφετέριες υποσχέθηκε ο Κικίλιας

Επιδοτήσεις υποσχέθηκε η κυβέρνηση, αυτή τη φορά προς τις καφετέριες οι οποίες θα «αντιμετωπίσουν» τον αντικαπνιστικό νόμο και οι καπνιστές θα ξεπαγιάζουν στο πεζοδρόμιο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως ο νόμος θα ισχύσει στις 19 Νοεμβρίου, μίλησε για τσουχτερά πρόστιμα, ανάλογα του αδικήματος αλλά και ελέγχους που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σχετικά με τις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου, ο υπουργός ανέφερε ότι οι αστυνομικοί πρώτοι από όλους θα βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή και θα λαμβάνουν το 20% των εσόδων από τα πρόστιμα.

Ο κ. Κικίλιας πρόσθεσε πως οι καπνιστές μπορούν να κάθονται έξω όπου για να μην καπνίζουν στο κρύο… θα επιδοτήσει τις θερμάστες!

«Ο αντικαπνιστικός νόμος θα εφαρμοστεί και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι», κατέληξε ο κ. Κικίλιας.

Με απλά λόγια όλοι οι ψηφοφόροι θα είναι ευχαριστημένοι: Και οι καφετέριες και οι καπνιστές και οι αντικαπνιστές και οι αστυνομικοί. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter