Αντικομμουνισμός το «εξώγαμο» της ακροδεξιάς, στο HOTDOC που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Αντικομμουνισμός το «εξώγαμο» της ακροδεξιάς, στο HOTDOC που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ένα τεύχος που ξεκαθαρίζει παρανοήσεις και συγχύσεις και λύνει απορίες που προέκυψαν από τον επικοινωνιακό ορυμαγδό περί «Εσθονίας» – και όχι μόνο.

Αποκαλύπτει το ιδεολογικό υπόβαθρο του αντικομμουνισμού και τις βαθύτερες πολιτικές στοχεύσεις. Θυμίζει πως το μένος κατά της Αριστεράς και ο «επαγγελματικός» αντικομμουνισμός προτάσσουν φανταστικούς κινδύνους για να πετύχουν χειροπιαστά πολιτικά αποτελέσματα. Είναι το κινδυνολογικό προκάλυμμα «υπεράσπισης της Δημοκρατίας» με απώτερο στόχο την κατάλυση της. Έτσι γινόταν πάντα. Από Χίτλερ και Πινοσέτ μέχρι Γ. Παπαδόπουλο.

Βγάζει τα «άπλυτα» των οργανώσεων τύπου «Καρφίτσας» που οδήγησαν στη δολοφονία Λαμπράκη και, εξ αντανακλάσεως, στην πτώση Καραμανλή. Φωτίζει το επικερδές επάγγελμα των «σοβιετολόγων» και «Γεωργαλάδων» που μαζί με τα μυστικά κονδύλια, ροκάνισαν και τη Δημοκρατία.

Απευθύνεται – όχι μόνο στον αριστερό πολίτη αλλά –στον δημοκρατικό άνθρωπο που αποσβολωμένος παρακολουθεί το ντελίριο κάποιων εναντίον της Αριστεράς. Και του λέει πως ο αντικομμουνισμός είναι ένα πολύ επικίνδυνο όπλο για να παίζουν ανεύθυνα τα «εξώγαμα» της Ακροδεξιάς.

Επισημαίνει τους κινδύνους που κρύβονται κάτω από τις υστερικές τσιρίδες που επανακάμπτουν εσχάτως στο πολιτικό προσκήνιο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter