Αντικομμουνιστικό μένος από τον Άδωνη: «Μείζων στόχος να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα»

Αντικομμουνιστικό μένος από τον Άδωνη: «Μείζων στόχος να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα»

Τις παλιές καλές (;) στιγμές που περνούσε στον ΛΑΟΣ θυμήθηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης εκτοξεύοντας «βέλη» κατά των κομμουνιστών.

«Μείζων στόχος να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στο Web TV του Star.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός για τις εμφυλιοπολεμικές απόψεις του Άδωνης Γεωργιάδης, απαντώντας σε ερώτηση για τις διεργασίες που γίνονται στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας από τους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ που έχουν συμπορευθεί στο παρελθόν και αφού «καμάρωσε» για την Κ.Ο. που είχαν οι Κρανιδιώτης, Βελόπουλος, Γεωργιάδης, Βορίδης, Πλεύρης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όταν έχεις κομμουνιστές στην εξουσία οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα και την ιδεολογία τους για να κρατήσουν την καρέκλα, κάνουν όσα κάνουν, το να συζητάμε αν ο Μητσοτάκης είναι λίγο πιο κεντρώος, ή ο Γεωργιάδης λίγο πιο δεξιός, είναι πολυτέλεια που δεν την έχουμε. Μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές».

Ο Άδωνης λοιπόν τον βρήκε τον πραγματικό «εχθρό» της χώρας κι αυτός είναι ο κομμουνισμός. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταδικάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις ή αν θα συνεχίσει να… σφυρίζει αδιάφορα, κάνοντας για ακόμη μία φορά τα «στραβά μάτια» στις ακροδεξιές κορόνες του Άδωνη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter