Antinews: Δολοφονικό κοκτέιλ λιμού – λοιμού και εθνομηδενισμού η πολιτική Μητσοτάκη

Antinews: Δολοφονικό κοκτέιλ λιμού – λοιμού και εθνομηδενισμού η πολιτική Μητσοτάκη

«Φέρτε τον Τσιόδρα πίσω πάραυτα… νεοφιλελεύθερα αδέρφια», προτρέπει το σαμαρικών καταβολών σάιτ, διότι με το που ανέλαβε ο «νέος Μωυσής» τη διαχείριση της κρίσης τα κρούσματα εκτοξεύτηκαν, ενώ καλεί Σαμαρά και Καραμανλή να καταψηφίσουν τη συμφωνία με την Αίγυπτο.

Νέα, εφ’ όλης της ύλης επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει με κεντρικό άρθρο του -που μάλιστα προαναγγέλλεται ότι θα έχει και συνέχεια- το φιλοσαμαρικό Antinews. Αφού ο Αδέξιος Δεξιός, που υπογράφει το δημοσίευμα, κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πολιτικούς τακτικισμούς και εκμετάλλευση του «αόρατου εχθρού», δηλαδή του κορονοϊού, που όχι μόνο δεν πέτυχαν να επισκιάσουν «την ανεπάρκειά του να ανασχέσει την νέα επέλαση του κορονοϊού», ζητάει επιστροφή των ειδικών πριν «τιναχτεί η χώρα στον αέρα».

«Φέρτε τον Τσιόδρα πίσω πάραυτα… νεοφιλελεύθερα αδέρφια», είναι το μήνυμα, με την προσθήκη: «Και σταματήστε να γελοιοποιείστε προσπαθώντας να φορτώσετε τις ευθύνες σας στα ατίθασα νιάτα».

Το ξυλοκόπημα δεν περιορίζεται όμως στα της πανδημίας. «Ελπίζουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να αποφευχθούν οι Πρέσπες του Αιγαίου που ορέγονται οι δυνάστες της πατρίδας», επισημαίνεται: «Αν και πολύ φοβούμαστε ότι μετά από την προδοτική συμφωνία με την Αίγυπτο… το νερό έχει μπει στο αυλάκι». Τελευταία γραμμή άμυνας κατά τον συντάκτη; «Ίσως αν Σαμαράς και Καραμανλής αποδείξουν εν τοις πράγμασι ότι είναι πατριώτες καταψηφίζοντας ακόμη μια επαίσχυντη συμφωνία να αποφύγουμε τα χειρότερα ως έθνος».

Ολόκληρο το κεντρικό άρθρο της ιστοσελίδας Antinews:

Δύσκολοι καιροί για… νέους Μωυσήδες

Τελικά ούτε με την εκμετάλλευση του κορονοϊού μπόρεσε ο… νέος Μωυσής να επισκιάσει τις μετεκλογικές κωλοτούμπες και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

Το είχαμε γράψει και στην αρχή της επέλασης του αόρατου εχθρού. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να προβείς σε γενικό lockdown χωρίς σχέδιο υποδυόμενος τον μεγάλο ηγέτη που βάζει πάνω από όλα την ανθρωπινή ζωή. Μια πρόσκαιρη βολική πολιτική με στόχο να ξεχάσει ο λαός ότι δεν είσαι τίποτε άλλο παρά ένας Τσίπρας με γραβάτα.

Άραγε οι φωστήρες του Μαξίμου δεν πληροφόρησαν τον μεγάλο τιμονιέρη ότι οι πολιτικοί τακτικισμοί έχουν ημερομηνία λήξης;

Δεν τον εφοδίασαν με κάποιο plan B για να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη αντεπίθεση του φονικού ιού;

Προφανώς όχι. Διότι αν του είχαν ψελλίσει έστω και το παραμικρό, δεν θα επέρριπτε ευθύνες στον λαό με ύφος δασκάλου για να δικαιολογήσει την ανεπάρκειά του να ανασχέσει την νέα επέλαση του κορονοϊού.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον, έστω και στο παρά πέντε, οι ειδικοί να αναλάβουν εκ νέου τον πρώτο ρόλο και να τον αφήσουν να κάνει διαγγέλματα καπηλευόμενος την αποτελεσματικότητά τους προσποιούμενος τον μέγα κυβερνήτη.

Διότι με το που ανέλαβε ο ίδιος την διαχείριση της κρίσης τα κρούσματα εκτοξεύτηκαν.

Φέρτε τον Τσιόδρα πίσω πάραυτα… νεοφιλελεύθερα αδέρφια.

Και σταματήστε να γελοιοποιείστε προσπαθώντας να φορτώσετε τις ευθύνες σας στα ατίθασα νιάτα.

Άραγε τα ατίθασα νιάτα ευθύνονται που ανοίξατε την οικονομία χωρίς συγκεκριμένο πλάνο δράσης;

Τα ατίθασα νιάτα ευθύνονται που όταν άκουγαν τους εκπρόσωπους της κυβέρνησης στα πάνελ νόμιζαν ότι ο αόρατος εχθρός ηττήθηκε, με αποτέλεσμα να τα σπάνε στα μπαρ;

Τα ατίθασα νιάτα φταίνε για την σαρδελοποίηση σε ΜΜΜ και πλοία;

Αιδώς!!!

Σε κάθε περίπτωση είπαμε, φέρτε τους ειδικούς πίσω άμεσα μπας κι αποφύγουμε τα χειρότερα.

Γιατί το δολοφονικό κοκτέιλ λιμού – λοιμού χωρίς αποτροπή θα τινάξει την χώρα στον αέρα, αν δεν την έχει τινάξει ήδη.

Για το μεν πρώτο κάτι κάνετε βάζοντας χέρι στην προίκα που σας άφησε ο Τσίπρας από τον οποίο τάχα θα μας λυτρώνατε, περιμένοντας την ίδια στιγμή την άφιξη των νέων μνημονίων που βαφτίσατε λεφτόδεντρα. Άρα μπορεί να αποφύγουμε την πείνα.

Για το δε δεύτερο δεν κάνατε τίποτα με κίνδυνο να καταντήσουμε Μπέργκαμο. Συνεπώς κάντε πίσω και αφήστε τους ειδικούς να κάνουν την δουλειά τους.

Δυστυχώς όμως η ανεπάρκειά σας δεν σταματάει στην αδυναμία αντιμετώπισης της νέας εφόρμησης του κορονοϊού.

Εδώ και μια εβδομάδα οι Τούρκοι επιεικώς μας έχουν ξευτιλίσει.

Κι αντί να πράξετε τα δέοντα, σπεύδετε σαν τις μωρές παρθένες στους «συμμάχους» μας για υποστήριξη, κι αυτοί νίπτουν τας χείρας τους προτρέποντάς σας να κάτσετε στο τραπέζι με τα μεμέτια για να τα βρείτε.

Ελπίζουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να αποφευχθούν οι Πρέσπες του Αιγαίου που ορέγονται οι δυνάστες της πατρίδας.

Αν και πολύ φοβούμαστε ότι μετά από την προδοτική συμφωνία με την Αίγυπτο… το νερό έχει μπει στο αυλάκι.

Ίσως αν Σαμαράς και Καραμανλής αποδείξουν εν τοις πράγμασι ότι είναι πατριώτες καταψηφίζοντας ακόμη μια επαίσχυντη συμφωνία να αποφύγουμε τα χειρότερα ως έθνος.

Διαφορετικά ο συνδυασμός λιμού – λοιμού και εθνομηδενισμού κυριολεκτικά θα ισοπεδώσει την Ελλάδα.

Στην καταστροφική εξίσωση βάλτε και το εν εξελίξει μπόλιασμα με τους μουσαφιραίους από χώρες που δεν έχουν πόλεμο.

Πάντως ευτυχώς που έφυγαν οι κατσαπλιάδες κι ανέπνευσε η Ελλάδα.

Ξυπνήστε κύριοι του Μαξίμου, καθώς ελλοχεύει η απειλή για ολική επαναφορά.

Κι ας σκούζουν οι καλολαδωμένοι κυβερνητικοί παπαγάλοι ότι ο άλλοτε λαοπρόβλητος είναι τελειωμένος.

Συνεχίζεται…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter