«Αντίο» με τεσσάρα επί του Παναιτωλικού ο Παναθηναϊκός

«Αντίο» με τεσσάρα επί του Παναιτωλικού ο Παναθηναϊκός

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη φετινή σεζόν στη Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός που συνέτριψε 4-0 τον Παναιτωλικό σε αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» χωρίς άγχος έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και σημείωσαν τέσσερα γκολ, ενώ αγωνίστηκαν με αρκετούς νέους και δη Έλληνες παίκτες. Το ίδιο έκανε και ο Παναιτωλικός που έπαιξε ανοιχτά αλλά είχε πολλά κενά στην αμυντική του γραμμή.

Αξιοσημείωτο από το σημερινό ματς ότι χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν δυο χρόνια ώστε ο Παναθηναϊκός να πετύχει ξανά σε ένα ματς τρία γκολ στο ημίχρονο. Ανοιξε το σκορ στο 14′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζηγιοβάνη σε ανατροπή του Κάτσε από τον Άργκους.

Το 2-0 έγινε στο 19′ με τον Μακέντα να κάνει ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ το οποίο πέρασε κάτω από τα πόδια του Γιαννακόπουλου ενώ το 3-0 έγινε και πάλι από τον Ιταλό επιθετικό στο 40′ με όμορφο πλασέ από πάσα του Θεοχάρη.

Τρία γκολ στο ημίχρονο είχε να σημειώσει ο ΠΑΟ από τον Μάρτιο του 2017 σε παιχνίδι με τη Βέροια

Ο διαιτητής Τζήλος κιτρίνισε τους Χατζηθεοδωρίδη, Αργκους

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Κότσαρης, Θεοχάρης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Χατηθεοδωρίδης, Τζανδάρης (77′ Καμπετσής), Κάτσε, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Αρμενακάς (66′ Εμμανουηλίδης), Μακέντα (79′ Αθανασακόπουλος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τρ. Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μιχάι, Άργκους, Τσοκάνης (66′ Αμαράλ), Λουσέρο, Μάρκος Πάουλο, Ντουάρτε, Γκούγκα, Μανά (79′ Παρράς), Μπάιροβιτς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter