Σήμερα Τρίτη

Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Συλλαλητήρια ενάντια στις πολεμικές επιχειρήσεις στη Συρία έχουν προγραμματιστεί σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στον αντιπολεμικό χαρακτήρα των διαδηλώσεων προστίθεται η διαμαρτυρία για τη σύλληψη των δύο διαδηλωτών το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το ΠΑΜΕ, οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα για τη διαμαρτυρία στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα έχουν οριστεί ως εξής:

-Πλατεία Κλαυθμώνος: Σωματεία Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, Κλαδικές Ενώσεις και Σύλλογοι ΕΒΕ.

-Προπύλαια: Σύλλογοι Συνταξιούχων και Λαϊκές Επιτροπές της Αττικής, Σύλλογοι Γυναικών.

Τα «ραντεβού» των διαδηλωτών έχουν οριστεί για τις 6.30 το απόγευμα, με βάση τη σχετική ανακοίνωση.

Θεσσαλονίκη

Στις 19:00, στην πλατεία της Καμάρας έχουν προγραμματίσει αντιπολεμικό συλλαλητήριο μέλη συλλογικοτήτων, οργανώσεις του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο, στις 19:30 στον Άγ. Βενιζέλου, έχει προγραμματίσει η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ), και το ΠΑΜΕ, εκφράζοντας την απόλυτη αντίθεσή τους στην στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.