Αντιπολεμική συγκέντρωση το απόγευμα της Δευτέρας στο υπουργείο Άμυνας

Αντιπολεμική συγκέντρωση το απόγευμα της Δευτέρας στο υπουργείο Άμυνας

Σε αντιπολεμική κινητοποίηση τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. στο υπουργείο Άμυνας καλεί το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος», καταγγέλλοντας τη διαρκή πολεμική προετοιμασία και ετοιμότητα, την επικίνδυνη αναβάθμιση της πολεμικής απειλής, την ασφυκτική εντατικοποίηση για τους στρατευμένους στις μονάδες και το όργιο εξοπλισμών που προχωρά η κυβέρνηση της ΝΔ.

Το Δίκτυο Σπάρτακος και η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων καλούν κάθε εργατική συλλογικότητα, σωματείο, εργατική λέσχη, φοιτητικούς συλλόγους και νεολαιίστικα σχήματα και συλλογικότητες να συμμετέχουν στην κινητοποίηση στο υπουργείο Άμυνας τη Δευτέρα.

Στην αντιπολεμική συγκέντρωση της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. στο υπουργείο Άμυνας καλεί με ανακοίνωσή της η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, η οποία τονίζει πως «οι εργαζόμενοι σε Ελλάδα και Τουρκία δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από την καπιταλιστική λεηλασία των θαλασσών και του περιβάλλοντος. Τα στρατευμένα παιδιά του λαού δεν είναι αναλώσιμα, ούτε πειραματόζωα για την ανοσία της αγέλης. Δεν έχουν δουλειά έξω από τα σύνορα! Δεν θα γίνουν κρέας στα κανόνια τους!»

Η νΚΑ καλεί σε αγώνα για «να μπλοκάρουμε τους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ. Να ακυρωθεί το πρόγραμμα 10 δισ. ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς. Λεφτά για υγεία, παιδεία και όχι για τα όπλα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter