Αντιπολίτευση… εν βρασμώ!

Αντιπολίτευση… εν βρασμώ!

Πριν μας βγάλετε από την κρίση, μήπως να βγαίνατε από τη… δική σας; Η ερώτηση προς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, καθώς και οι δύο παρατάξεις επιδιώκουν να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο ΣΥΡΙΖΑ, για να μην μας αποτελειώσει – με λίγα λόγια, να μην αποτελειώσει αυτό που ξεκίνησαν οι ίδιοι όλα αυτά τα χρόνια που μοιράζονταν την εξουσία – και προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι διαθέτουν εναλλακτικό σχέδιο, την ώρα που στο εσωτερικό τους γίνεται το μάλε βράσε!

Για το ΠΑΣΟΚ, τι να πρωτοπεί κανείς… ξανά! Στο ίδιο έργο θεατές. Υπέρμαχοι της πολυφωνίας, που μόλις πάει να… ακουστεί, βαφτίζεται «υπονόμευση». Και δώστου ο Βενιζέλος είναι από πίσω – διόλου απίθανο – και δώστου δήθεν αιφνιδιαστικές αποφάσεις και δώστου «πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι» και στη μέση αυτή η έρημη Κεντροαριστερά, την οποία όλοι επιθυμούν να την ενώσουν, όλο και να διασπάται σε χίλια κομμάτια!

Και ποια είναι η λύση; Συνέδριο στον… κύβο! Με λίγα λόγια, το συνέδριο, του συνεδρίου, ω συνέδριο! Διότι, σε απλά μαθηματικά, μάλλον πρώτα πάμε για συνέδριο ΠΑΣΟΚ, με στόχο να γίνουν εκκαθαρίσεις διαφωνούντων, μετά πάμε στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και, τελικά, θα οδηγηθούμε… ίσως, κάπου, κάποτε σε συνέδριο για το νέο ενιαίο φορέα, τον χωρίς συνιστώσες!

Και μπορεί το ΠΑΣΟΚ να έχει το όνομα – και την παράδοση – αλλά η ΝΔ έχει τη χάρη! Διότι εδώ μιλάμε για το νέο πρόεδρο, που εξελέγη με δημοκρατικές, ανοιχτές διαδικασίες από τη βάση και από μεταρρυθμιστής και νεωτεριστής, κατέληξε όμηρος του Αδώνιδος! Και να ο Σαμαράς να παίζει τα ρέστα του, και να ο Καραμανλής να… τραβάει αυτάκια και άντε να ξεμπερδέψεις Κυριάκο με βαρώνους και βαρωνέτους!

Θεμιτό η αντιπολίτευση να ζητά να φύγει η κυβέρνηση. Θεμιτό και λογικό. Αλλά μήπως πρώτα να λύνατε τα του οίκου σας, που σας έχει φάει η… πολυφωνία-παραφωνία; Μήπως; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter