Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νοσοκομείο «Έλενας Βενιζέλου»

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νοσοκομείο «Έλενας Βενιζέλου»

Αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία με την συμμετοχή του Τομεάρχη Υγείας Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, του Νίκου Φαραντούρη, συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, του Γιάννη Μουζάλα Συντονιστή του Τμήματος Υγείας, της Ελένης Κεϊμαλή αναπληρώτριας Συντονίστριας του Τμήματος Υγείας και της Τζένης Διαμαντοπούλου μέλους του τμήματος πραγματοποίησε επίσκεψη στο νοσοκομείο «Έλενας Βενιζέλου».

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ βρέθηκε με το σωματείο και τους εργαζόμενους στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, άκουσε τα προβλήματα τους που δυστυχώς για ακόμη μία φορά, διαπιστώθηκε ότι είναι πολύ μεγάλα και αφορούν την έλλειψη προσωπικού, θέματα κτιριακά και εξοπλισμού, το πολύ μεγάλο θέμα των ΣΟΧ και την απόφαση της κυβέρνησης να μην μονιμοποιήσει αυτούς τους εργαζόμενους που εργάζονται χρόνια στο νοσοκομείο και έχουν προϋπηρεσία και εμπειρία, να μην ανανεώσει τις συμβάσεις τους και να επαναφέρει τα ιδιωτικά συνεργεία.

Έγινε συνάντηση με την Διοικήτρια του νοσοκομείου και την Διευθύντρια νοσηλευτικής Υπηρεσίας και συζήτηση για τα προβλήματα που απασχολούν το νοσοκομείο.

Στην συνέχεια, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε χώρους του νοσοκομείου και άκουσε τα προβλήματα των εργαζόμενων.

Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και στους υπηρεσιακούς παράγοντες είναι: Είμαστε πιστοί στη θέση «ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ »

«Θέλουμε ισχυρό ΕΣΥ με προσλήψεις και ανάλογες της εργασίας των υγειονομικών, αμοιβές και συνθήκες εργασίας καθώς και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας για όλους τους πολίτες της χώρας, ασχέτου ασφαλιστικής κάλυψης και ΑΜΚΑ. Κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας τώρα και μονιμοποίηση συναδέλφων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter