Αντιπροσωπεία ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ – ΜΕΡΑ25 παρέδωσε το κοινό ανακοινωθέν σε Σακελλαροπούλου, Μαξίμου και Τασούλα (Photos)

Αντιπροσωπεία ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ – ΜΕΡΑ25 παρέδωσε το κοινό ανακοινωθέν σε Σακελλαροπούλου, Μαξίμου και Τασούλα (Photos)

Στην παράδοση της κοινής ανακοίνωσης στον πρόεδρο της Βουλής και στο Μέγαρο Μαξίμου προχώρησε αντιπροσωπεία των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25, η οποία αποτελούταν από την Όλγα Γεροβασίλη, τον Θανάση Παφίλη και τον Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Αρχικά, η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε το γραφείο του Κωνσταντίνου Τασούλα, με τον πρόεδρο της Βουλής να θέτει το πονηρό ερώτημα αν η αντίδραση αυτή αφορά την πορεία του Πολυτεχνείου. Κατά τις πληροφορίες, οι τρεις βουλευτές συμφώνησαν πως η κυρίαρχη αιτία για αυτήν την πρωτοβουλία ήταν η αντισυνταγματική εκτροπή της κυβέρνησης με την απαγόρευση του συνέρχεσθαι.

Έπειτα, οι Ολ. Γεροβασίλη, Θ. Παφίλης και Κλ. Γρηγοριάδης κατευθύνθηκαν προς το Μεγάρου Μαξίμου εκεί όπου τους περίμενε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ενώ στη συνέχεια η Σοφία Σακοράφα αντικατέστησε τον Κλέων Γρηγοριάδη με την αντιπροσωπεία να επισκέπτεται την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τρεις τους σημείωσαν προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι αποτελεί τον θεματοφύλακα του Συντάγματος και οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλία με φόντο την απόφαση απαγόρευσης των δημόσιων συναθροίσεων.

Να σημειωθεί ότι στην αντιπροσωπεία συμμετείχε και ο Γραμματέας του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ) Νίκος Τριανταφύλλου.





Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter