Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται μαζική πορεία στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της διεθνούς ημέρας δράσης κατά του ρατσισμού, του φασισμού και της φτώχειας. 

Συλλογικότητες της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου συμμετέχουν στη σημερινή κινητοποίηση στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού, των διακρίσεων και του φασισμού. Η πορεία ξεκίνησε από την Ομόνοια και έχει κατεύθυνση τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά των ρατσιστικών συμπεριφορών και της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας. Οι φορείς που συμμετέχουν διαδηλώνουν, όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους, «ενάντια στον ρατσισμό, τη στοχοποίηση προσφύγων- μεταναστών, στην ακροδεξιά και τη φασιστική απειλή», καθώς και «για την κατάργηση της συμφωνίας της ντροπής ΕΕ- Τουρκίας και των επιμέρους αντίστοιχων συμφωνιών». Λόγω της πορείας έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.