Αντιθεσμικές πρακτικές Κεραμέως με φόντο τις εκλογές καταγγέλλει η ΕΛΜΕ Καβάλας

Αντιθεσμικές πρακτικές Κεραμέως με φόντο τις εκλογές καταγγέλλει η ΕΛΜΕ Καβάλας

Με τον τύραννο… Θηραμένη συγκρίνει την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως η ΕΛΜΕ Καβάλας την οποία καταγγέλλει για αντιδημοκρατικές πρακτικές και απόπειρα εκλογικού εκβιασμού, παραπέμποντας σε email που φέρει την υπογραφή της και με προπαγανδιστικό περιεχόμενο για να δώσει γραμμή εκλογικής στήριξης στη Νέα Δημοκρατία.

«Η κ. Κεραμέως ως νέος Θηραμένης και με την ιδιότητα της ως Υπουργός Παιδείας (ξεχνά να σημειώσει ότι είναι υπηρεσιακή) τη Δευτέρα 8 Μαΐου έστειλε μήνυμα στη ΔΔΕ Καβάλας στο οποίο αναφέρει: «οι εκλογές της 21ης Μαΐου θα κρίνουν πως η Ελλάδα θα προχωρήσει στο μέλλον. Για να συνεχίσει με βήματα τολμηρά, σταθερά, μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία στο δρόμο που χαράξαμε μαζί από το 2019. Καλεί δηλαδή τους υπαλλήλους της ΔΔΕ Καβάλας να ψηφίσουν την ίδια και το κόμμα της στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές» σημειώνει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Καβάλας.

«Κυρία Κεραμέως απευθύνεστε σε ανθρώπους των οποίων το έργο είναι η άσκηση της νεολαίας στη δημοκρατία. Αντιθεσμικές-αντιδημορκατικές ενέργειες δεν θα περάσουν» καταλήγει η ΕΛΜΕ Καβάλας.

Ακολουθεί η ανάρτηση της ΕΛΜΕ Καβάλας στο Facebook:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter