Αντώναρος: Αντί να πάνε στο εδώλιο όσους κλέψανε θέλουν την τιμωρία όσων ξεσκέπασαν το σκάνδαλο Novartis

Αντώναρος: Αντί να πάνε στο εδώλιο όσους κλέψανε θέλουν την τιμωρία όσων ξεσκέπασαν το σκάνδαλο Novartis

Με τρεις αναρτήσεις του ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, παίρνει σαφή θέση κατά της προσπάθειας της κυβέρνησης να τιμωρήσει όσους ξεσκέπασαν το σκάνδαλο Novartis αντί να καθίσουν στο εδώλιο – όπως αναφέρει- όσους λήστεψαν το δημόσιο χρήμα, κάνοντας λόγο για «ποινικοποίηση της ερευνητικής δημοσιογραφίας».

Θυμίζει μάλιστα όταν η κυβέρνηση του πατέρα του νυν πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «έστειλε» στη φυλακή επτά εκδότες (1991). Σημειώνει μάλιστα με νόημα: «Η πολιτική του τύχη γνωστή».

Οι αναρτήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου: 

1ο tweet

Η ποινικοποίηση της ερευνητικής δημοσιογραφίας (λειτουργία που σπανίζει πια στον τόπο μας) για μικρό-πολιτικούς σκοπούς κι ενδεχομένως εκλογικούς σχεδιασμούς οδηγεί τη χώρα σε επικίνδυνες ατραπούς. Αντί να οδηγηθούν στο εδώλιο όσοι λήστεψαν δημόσιο χρήμα, επιδιώκεται η τιμωρία όσων ξεσκέπασαν το σκάνδαλο Νοβάρτις.

2o tweet

O ισχυρισμός δεν είναι φυσικά τωρινός. Για μεγάλα τμήματα του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου το σκάνδαλο Νοβάρτις είναι “σκευωρία”. Υπάρχει παντού στον κόσμο — εκτός από την Ελλάδα. Ο ισχυρισμός αυτός παίρνει τώρα και “δικαστική” κάλυψη. Έτσι όσοι γράφουν γι αυτό είναι σκευωροί… Για να δούμε που θα βγάλει αυτό το “αστειάκι”.

3o tweet

Για να μην ξεχνάμε. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε.
Και τότε ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης λεγόταν. Η πολιτική του τύχη γνωστή.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter