Αντώναρος: Άργησαν να καταλάβουν οι «φωστήρες» τι σημαίνει διακυβέρνηση της χώρας

Αντώναρος: Άργησαν να καταλάβουν οι «φωστήρες» τι σημαίνει διακυβέρνηση της χώρας

«Ομολογώντας την αδυναμία του ο Μητσοτάκης έχει υποχρέωση να προκηρύξει εκλογές άμεσα» αναφέρει σε νέα του ανάρτηση ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Στην ανάρτησή του, καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να διαχειριστεί τα προβλήματα επικοινωνιακά και την κατηγορεί για θράσος όταν μιλά για «πρωτοφανές κοκτέιλ κρίσεων»,

«Προφανώς προσπαθεί να αυτοαπαλλαγεί από τις ευθύνες της», σημειώνει και προσθέτει πως «άργησαν να καταλάβουν οι εν λόγω φωστήρες ότι η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι ποτέ σκεπασμένη με ροδοπέταλα».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

H κυβέρνηση έχει το θράσος να ομιλεί για πρωτοφανές κοκτέιλ κρίσεων,ορολογία με την οποία προφανώς προσπαθεί να αυτοαπαλλαγεί από τις ευθύνες της: για την όξυνση+την επιδείνωση όλων των υπαρκτών κρίσεων κ την πρόκληση αλλων ευθύνεται αποκλειστικά η ανικανότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της δήθεν επιτελικής του ομάδας.
Άργησαν να καταλάβουν οι εν λόγω φωστήρες ότι η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι ποτέ σκεπασμένη με ροδοπέταλα. Τα προβλήματα δεν επιλύονται δε με “φανταιζί” επικοινωνιακή δικαχείριση. Είναι υπαρκτικά και αφορούν εκατομμύρια ανθρώπους.
Πρόκειται λοιπόν για κυνική ορολογία πληρους ανεπάρκειας στη διαχείριση και την αντιμετώπιση των δυσκολιών που αντιμετ5ωπίζουν η χώρα κι οι πολίτες της. ν της χώρας. Προιδεάζει τους Ελληνες για τι τους περιμένει λόγω της ανικανοτητας όσων εδρεύουν στο Μαξίμου. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter